Whiplash letselschade

Whiplash letselschade

Een whiplash is een aandoening aan de nek, en wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een verkeersongeval. Tijdens de botsing maakt het hoofd een harde beweging naar achteren, voren of opzij, waardoor de spieren en banden uitrekken. De spieren raken overbelast en de zenuwen ontregeld, met diverse (nek)klachten tot gevolg. Bent u slachtoffer van whiplash letselschade, en is iemand anders hier aansprakelijk voor? Dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Hoeveel is de vergoeding voor whiplash letselschade?

Hoe hoog de schadevergoeding is, hangt af van veel verschillende factoren. Zoals de kosten die u heeft opgelopen. Medische bijvoorbeeld, maar denk ook aan schadeposten zoals huishoudelijke hulp en reiskosten. Omdat de totale vergoeding even op zich kan laten wachten, regelen wij voorschotten. Daarmee kunt u de onkosten gelijk betalen, zonder dat u zelf in de financiële problemen komt. Ook kan het zo zijn dat u inkomsten misloopt, of dat u geen promotie meer maakt doordat u door de whiplash minder goed kunt presteren.

Gratis hulp van Hofmans Letselschade

U kunt dus een vergoeding krijgen voor de materiële schade, maar óók voor immateriële schade in de vorm van smartengeld. Hierbij gaat het om het leed dat u is aangedaan, zowel fysieke als psychische schade. Om al deze vergoedingen te kunnen claimen, moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld. Hoe? Daar helpen we u graag bij. We zoeken de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Omdat u al genoeg zorgen heeft, nemen we u graag zoveel mogelijk uit handen. Dat kost u overigens helemaal niets. Zodra de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, vergoedt deze de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u een whiplash opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten kosteloos en met succes, al meer dan 20 jaar.

Whiplash letselschade

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!