Smartengeld na bedrijfsongeval

Smartengeld na bedrijfsongeval

Bent u op uw werk slachtoffer geworden van een ongeluk, en heeft u hierdoor immateriële schade opgelopen, zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde? Als uw werkgever hier verantwoordelijk voor is, dan heeft u mogelijk recht op smartengeld na bedrijfsongeval. U vraagt zich vast af hoe hoog dat bedrag dan is. Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de ernst van de situatie en de schadeposten waarmee u te maken heeft gekregen. Hofmans Letselschade helpt al meer dan 20 jaar cliënten die in dit soort situaties terecht zijn gekomen, mét succes. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken of u kans maakt op smartengeld. We vertellen u graag hoe we u geheel gratis kunnen helpen.

Hoogte bedrag smartengeld

Op de vraag op hoeveel smartengeld u recht heeft, is geen standaard antwoord te geven. Dit hangt onder andere af van de ernst van de situatie. Heeft u blijvend letsel opgelopen? Of kunt u straks uw oude leven weer voortzetten zoals u altijd gewend was? Als u bijvoorbeeld een dwarslaesie heeft opgelopen, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een hogere schadevergoeding dan dat u bijvoorbeeld uw vingertopje bent kwijtgeraakt door een niet goed functionerende machine. Hiernaast spelen ook schadeposten een belangrijk onderdeel. Wellicht maakt u extra kosten sinds uw bedrijfsongeval. Te denken valt aan aanpassingen aan uw huis, zodat u daar kunt blijven wonen. Of reiskosten omdat u (tijdelijk) niet kunt autorijden. Hofmans Letselschade houdt met alle aspecten en schadeposten rekening, om een zo hoog mogelijke vergoeding voor u te realiseren.

Wij regelen gratis uw smartengeld na bedrijfsongeval

We bepalen niet alleen de hoogte van het smartengeld, maar regelen ook dat u dit bedrag daadwerkelijk ontvangt. En dat doen we geheel kosteloos voor u. Tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek bekijken we of uw letselschade te verhalen is op uw werkgever. Vervolgens zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. Hiermee zullen we de schade verhalen op uw werkgever. Dit altijd in goed overleg met u. De kans is groot dat het bedrijf waar u werkt verzekerd is voor schade door een bedrijfsongeval. Ook over onze kosten hoeft u zich trouwens geen zorgen te maken, die worden vergoed door de aansprakelijke partij. In dit geval dus uw werkgever. Aangezien het smartengeld even op zich kan laten wachten, regelen we alvast voorschotten voor u. Zo kunt u uw rekeningen van de extra kosten direct betalen, en komt u niet in de financiële problemen terecht.

Denkt u recht te hebben op smartengeld na bedrijfsongeval, of twijfelt u hieraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Smartengeld na bedrijfsongeval

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!