Smartengeld na aanrijding

Smartengeld na aanrijding

Bent u slachtoffer geworden van een aanrijding, en is een andere partij hier verantwoordelijk voor? Wanneer u hierdoor immateriële schade heeft opgelopen, zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde, dan heeft u mogelijk recht op smartengeld na aanrijding. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van verschillende factoren. Zoals in welke mate u gewond bent geraakt, en in hoeverre u nog kunt werken. Stel, u heeft een gebroken arm, dan kunt u voorlopig niet autorijden of fietsen. Daardoor maakt u extra reiskosten. Misschien heeft u ook huishoudelijke hulp nodig, omdat u dit zelf voorlopig niet meer kunt doen. In een ernstiger geval, zoals een dwarslaesie, kunt u wellicht niet meer werken en is uw levensvreugde enorm is gedaald. Schakelt u Hofmans Letselschade in, dan houden wij met de meest uiteenlopende aspecten rekening, om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren.

Wij regelen gratis uw smartengeld na aanrijding

Wij bepalen niet alleen de hoogte van het smartengeld, maar regelen ook dat u dit bedrag daadwerkelijk ontvangt. We helpen u graag kosteloos bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken we of uw letselschade te verhalen is op de andere partij, en hoe hoog de kans is op smartengeld na de aanrijding. Vervolgens zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. Dit om uiteindelijk de schade te verhalen op de verantwoordelijke partij. Aangezien het smartengeld even op zich kan laten wachten, regelen we alvast voorschotten voor u. Zo kunt u uw rekeningen van de extra kosten direct betalen, en komt u door de aanrijding niet in de financiële problemen. Over de kosten van Hofmans Letselschade hoeft u zich trouwens geen zorgen te maken, want die worden betaald door de aansprakelijke partij.

Heeft iemand anders schuld aan uw ongeluk, en vraagt u zich af of u kans maakt op smartengeld na een aanrijding? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Smartengeld na aanrijding

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!