Schadevergoeding overlijden

Schadevergoeding overlijden

Bij het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Naast het verdriet en gemis, is er soms ook sprake van financieel leed. Zo kan het zijn dat u met kosten te maken krijgt voor de begrafenis of crematie. Of dat u (of de kinderen) in de problemen komt omdat u financieel onderhouden werd door degene die overleden is. Is een andere partij verantwoordelijk voor het overlijden van uw naaste, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Hofmans Letselschade helpt u hier graag bij, geheel kosteloos.

Voorbeelden van schadevergoeding na overlijden

Er zijn veel situaties waarbij iemand anders verantwoordelijk is voor een overlijden. Te denken valt aan een ongeval met dodelijke afloop, of een medische misser waarbij er verkeerd is gehandeld. Maar ook kan dit tijdens het werk gebeuren, als iemand van een onveilig verklaarde steiger af valt. In deze gevallen heeft een ander schuld aan het overlijden van de persoon. De kosten die volgen, zoals van de begrafenis en crematie, kunt u verhalen op de verantwoordelijke partij. Maar ook kinderen die een studie volgen en hierbij financieel afhankelijk waren van de overleden ouder, kunnen recht hebben op een vergoeding zodat zij kunnen blijven studeren. Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding na overlijden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos

Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken we of het overlijden van uw naaste te verhalen is op de andere partij. In dat geval zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. Vervolgens verhalen we de schade op de verantwoordelijke partij. We zetten ons volledig in om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over torenhoge kosten, we doen dit namelijk helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Is een andere partij aansprakelijk voor het overlijden van uw naaste? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Schadevergoeding overlijden

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!