Schadevergoeding oogletsel

Schadevergoeding oogletsel

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval of medische fout, en heeft u hierdoor oogletsel opgelopen? Als iemand anders hiervoor verantwoordelijk is, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Hoe hoog deze is, hangt af van verschillende factoren. Zoals hoe ernstig uw oogletsel is, en met welke extra kosten u te maken heeft gekregen. Te denken valt aan extra reiskosten omdat u niet meer kunt autorijden. Of u loopt inkomsten mis doordat u uw werk niet meer naar behoren kunt uitoefenen. We hebben enkele veel voorkomende schadeposten op een rijtje gezet, waar u mee te maken kunt krijgen na letselschade.

Mogelijke oorzaken oogletsel

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij u recht heeft op een schadevergoeding voor uw oogletsel. Een voorbeeld is dat u bent aangereden door een auto, waarbij een raam is gesprongen en glassplinters in uw oog zijn terechtgekomen. Of er wordt een voorwerp door een ruimte gegooid, die – terwijl u zich omdraait – uw oog raakt. Maar het kan ook zomaar zijn dat u oogdruppels heeft gekregen die door een fabrieksfout schade aan uw oog veroorzaken. Of dat u tijdens een oogbehandeling in het ziekenhuis slachtoffer bent geworden van een medische fout. Kortom, heeft u oogletsel opgelopen en is iemand anders hier aansprakelijk voor? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. En die regelen wij graag voor u, geheel kosteloos.

Zo regelen wij schadevergoeding voor uw oogletsel

Tijdens ons eerste gesprek bekijken we of we uw schade kunnen verhalen op de verantwoordelijke partij. Om dat te bereiken, zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. We gaan er alles aan doen om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor uw oogletsel te realiseren. Ook regelen we voorschotten, waarmee u direct uw extra kosten kunt betalen, zodat u niet in de financiële problemen komt. Bent u bang voor torenhoge rekeningen van ons? Dat hoeft niet, want we doen dit helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn voor uw oogletsel, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor schadevergoeding van uw oogletsel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Schadevergoeding oogletsel

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!