Schadevergoeding na verkeersongeval

Schadevergoeding na verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk in het verkeer? Dan heeft u wellicht letselschade opgelopen. Is een andere partij hiervoor verantwoordelijk, dan heeft u een grote kans dat u recht heeft op een schadevergoeding na verkeersongeval.

Mogelijke oorzaken verkeersongeval

Er zijn verschillende situaties mogelijk waarbij u recht heeft op een schadevergoeding. Een voorbeeld is dat u het zebrapad overstak, waarbij u geschept werd door een scooter. In het ziekenhuis blijkt uw pols gebroken. Of misschien stopte u voor rood licht, en botste de auto achter u hard tegen u aan. Met een whiplash als gevolg. In deze gevallen is de andere partij verantwoordelijk voor uw letselschade, en is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. En die regelen wij graag voor u, geheel kosteloos.

Hoogte schadevergoeding na verkeersongeval

Hoe hoog de schadevergoeding zal zijn, hangt samen met verschillende factoren. Naast de lichamelijke ongemakken, heeft u wellicht ook last van extra onkosten door het verkeersongeval. We hebben verschillende schadeposten voor u op een rijtje gezet, waar u misschien niet direct aan zou denken. Zoals huishoudelijke hulp omdat u dit zelf niet meer kunt doen, en reiskosten als u (tijdelijk) niet meer kunt fietsen of autorijden. Maar ook kunt u inkomsten mislopen, als u door de letselschade voor een bepaalde periode niet kunt werken. Met al deze factoren houden we rekening, om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. We regelen ook voorschotten, zodat u de extra kosten direct kunt betalen en u zo niet in financiële moeilijkheden terechtkomt.

Kosteloze hulp van ervaren juristen

Bent u benieuwd of u kans maakt op schadevergoeding na uw verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we of we uw schade kunnen verhalen op de andere partij. Zo ja, dan zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. Uiteraard gaan we een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u realiseren. Wat betreft onze kosten: daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. We doen dit namelijk helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding na uw verkeersongeval. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Schadevergoeding na verkeersongeval

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!