Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Bent u op uw werk slachtoffer geworden van een ongeluk? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding na bedrijfsongeval. Zo kan het zijn dat u van een defect verklaarde steiger bent gevallen, met blijvende schade aan uw rug tot gevolg. Of wellicht werd u aan het werk gezet met een onveilige machine, en bent u hierbij een vinger verloren. Als uw werkgever verantwoordelijk is voor uw letselschade, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u gratis bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het realiseren van een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Is uw werkgever aansprakelijk?

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we uw situatie, en leggen we uit hoe we vervolgens verder te werk gaan. Allereerst is het belangrijk uit te zoeken of uw werkgever daadwerkelijk aansprakelijk is: waren de instructies voor het uitvoeren van uw werk bijvoorbeeld duidelijk? En voldeden de arbeidsomstandigheden en de gebruikte apparaten wel aan de veiligheidseisen? Kortom: heeft uw werkgever er alles aan gedaan om het bedrijfsongeval te voorkomen?

Diverse schadeposten op een rij

We bekijken niet alleen de aansprakelijkheid, maar ook met welke schadeposten u te maken heeft gekregen. We hebben er een aantal op een rijtje gezet, waar u misschien niet direct aan zou denken. Zoals reiskosten, wanneer u (tijdelijk) niet meer kunt autorijden. En bent u door het bedrijfsongeval voorlopig aan huis gebonden, ook dan heeft u te maken met extra kosten. Te denken valt aan verwarming en het gebruik van meer elektriciteit dan normaal. Het is dus belangrijk dat u al uw rekeningen bewaart, zodat u uw schade kunt aantonen.

Zo hoog mogelijke schadevergoeding na bedrijfsongeval

Als we vaststellen dat uw werkgever inderdaad verantwoordelijk is voor het bedrijfsongeval, dan kunnen we hem aansprakelijk stellen. Rekening houdend met uw leed en de schadeposten, zullen we een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u realiseren. Dit altijd in goed overleg met u. De kans is groot dat het bedrijf waar u werkt verzekerd is voor schade door een bedrijfsongeval. Ook over onze kosten hoeft u zich trouwens geen zorgen te maken, die worden vergoed door de aansprakelijke partij. In dit geval dus uw werkgever.

Denkt u recht te hebben op een schadevergoeding na bedrijfsongeval, of twijfelt u hieraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken. Hofmans helpt al meer dan 20 jaar cliënten met soortgelijke gevallen, met succes!

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!