Schadevergoeding hersenletsel

Schadevergoeding hersenletsel

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u daarbij hersenletsel opgelopen? Als een andere partij hier verantwoordelijk voor is, dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding voor uw hersenletsel. Naast lichamelijke klachten, kunt u namelijk te maken krijgen met financiële problemen. Te denken valt aan extra kosten door het hersenletsel, en inkomsten die u misloopt doordat u (tijdelijk) niet meer kunt werken. De juristen van Hofmans Letselschade helpen u graag kosteloos bij het realiseren van een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Hoe hoog is de schadevergoeding bij hersenletsel?

Deze vraag wordt vaak aan ons gesteld. Hier kunnen we geen standaard antwoord op geven, omdat elke situatie anders is. Belangrijk is te weten hoeveel extra kosten u heeft sinds het ongeval. Er zijn namelijk verschillende schadeposten waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Zo heeft u wellicht extra reiskosten, omdat u niet meer kunt fietsen of autorijden. Of loopt u studievertraging op omdat u tijdelijk niet kunt studeren. Omdat een vergoeding vaak even op zich kan laten wachten, regelen wij voorschotten. Hiermee kunt u de kosten direct betalen, en komt u tenminste niet in financiële problemen terecht.

Hofmans Letselschade helpt u geheel kosteloos

Wat u moet doen om een schadevergoeding te ontvangen? Contact opnemen met ons! We helpen u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid én het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. We gaan er alles aan doen om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te regelen. En onze dienst kost u overigens niets. Tijdens uw eerste gratis gesprek met onze letselschade-expert onderzoeken wij of uw schade verhaalbaar is op de andere partij. Zo ja, dan gaan we hiermee aan de slag. Zodra de aansprakelijke partij heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor uw schade, worden de kosten van Hofmans Letselschade vergoed door de verzekeraar van die andere partij. Mocht dit toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Bent u benieuwd of u kans maakt op een schadevergoeding voor uw hersenletsel? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Schadevergoeding hersenletsel

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!