Schadevergoeding dwarslaesie

Schadevergoeding dwarslaesie

Een dwarslaesie is een van de zwaarste letsels die er bestaan, en kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw leven. Afhankelijk van de plaats waar het ruggenmerg is beschadigd, kan verlamming in verschillende lichaamsdelen optreden. Naast pijn en verdriet, krijgt u te maken met allerlei extra kosten die u eerder niet had. Is iemand anders verantwoordelijk voor uw dwarslaesie? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Om dat voor elkaar te krijgen, dient de verantwoordelijke partij aansprakelijk te worden gesteld. En daar helpen we u graag kosteloos bij.

Hoe hoog is uw schadevergoeding dwarslaesie?

U vraagt zich vast af hoe hoog die schadevergoeding dan is. Dat hangt samen met verschillende factoren. Zoals de ernst van de dwarslaesie: is er sprake van een complete dwarslaesie (waarbij de zenuwen in het ruggenmerg niet meer te genezen zijn) of incomplete dwarslaesie, met een kans op herstel? Ook spelen de extra kosten mee die u vóór het ongeval nog niet had. Te denken valt aan schadeposten zoals aanpassingen aan uw huis, omdat uw lichamelijke situatie daar nu om vraagt. Daarnaast is de kans groot dat u inkomsten misloopt, omdat u uw werk niet meer kunt uitvoeren. Wij houden rekening met alle aspecten, om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor uw dwarslaesie te realiseren.

Hoe gaat het schaderegelingsproces in zijn werk?

Tijdens ons eerste gesprek bekijken we of uw dwarslaesie te verhalen is op de verantwoordelijke partij. Is dit het geval, dan zoeken wij de aansprakelijkheid uit en verzamelen bewijsmateriaal. Dit om vervolgens alle geleden schade op de verantwoordelijke partij te kunnen verhalen. U denkt misschien: daar zijn vast torenhoge kosten aan verbonden. Maar dat is niet zo, onze hulp is helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn voor uw dwarslaesie, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. Zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Neem contact op voor gratis hulp

Bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw dwarslaesie? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren graag een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u. De juristen van Hofmans Letselschade helpen haar cliënten met succes, al 20 jaar lang.

Schadevergoeding dwarslaesie

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!