Loading...
Schade melden bij Hofmans2018-12-14T16:07:51+00:00

Direct uw schade melden

Via onderstaande formulier kunt u direct uw schade melden bij Hofmans Letselschade. Uw persoonlijke letselschade expert neemt dan snel mogelijk contact met u op!

Uw schade aanmelden is geheel vrijblijvend en gratis, en u zit nergens direct aan vast.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Komt u liever langs?

U kunt contact met ons opnemen om de letselschade te melden. Dit kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail. Maar u mag ook gewoon bij ons langskomen. De koffie staat altijd klaar en we vinden het leuk om u ons kantoor te laten zien. Wanneer u schade aan ons meldt, zoeken we meteen uit wie van onze letselschade-experts uw zaak het beste kan behandelen.

De betreffende letselschade-expert neemt zo snel mogelijk contact met u op. Hij of zij behartigt uw belangen gedurende het hele letselschadetraject. En heeft namens u contact met alle verschillende partijen. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij met u wat er is gebeurd, wat de schade is, en wat de mogelijkheden en kansen van uw zaak zijn. Belangrijk daarbij is het onderzoeken van de aansprakelijkheid.

Hofmans Letselschade vindt het belangrijk dat het letselschade traject voor u zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. Daarom heeft Hofmans Letselschade hier de formulieren voor u klaar gezet die u kunt tegenkomen tijdens het traject. Uw belangenbehartiger kan u vragen om een formulier in te vullen en op te sturen.

Voorschot ontvangen

Ondertussen kunt u door uw letsel al te maken krijgen met extra kosten voor huishouden, vervoer, oppas, ziektekosten en dergelijke. U kunt bijvoorbeeld het werk in en om het huis niet meer zelf doen. Dan zult u regelmatig hulp moeten inhuren. In dat geval kunnen we tussentijds een voorschot aanvragen op de schadevergoeding.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen