Schade melden bij Hofmans

Schade geheel vrijblijvend en gratis melden

Wilt u contact met ons opnemen om de letselschade te melden? Dit kan telefonisch 020 – 471 4004, schriftelijk, per e-mail of via onderstaand formulier.

Of komt u liever langs? Dan bent u welkom op het kantoor van Hofmans Letselschade. De koffie staat altijd klaar en we vinden het ook leuk om u ons kantoor te laten zien. Zie de gegevens op de contactpagina voor de adresgegevens.

Vrijblijvend en kosteloos

Uw schade aanmelden is geheel vrijblijvend en gratis, u zit dus nergens aan vast!

Ook de eventuele behandeling van uw zaak is voor u kosteloos.  Onze kosten zijn in de wet nl. specifiek benoemd als schade (in art. 6:96 lid 2 BW) en komen voor vergoeding in aanmerking bij de aansprakelijke partij als de aansprakelijkheid is erkend.

Uw letselschade-expert

Zodra u contact met ons heeft opgenomen of bent langsgekomen, zoekt Hofmans Letselschade uit wie van onze letselschade-experts uw zaak het beste kan behandelen. De betreffende letselschade-expert neemt zo snel mogelijk contact met u op. Hij of zij behartigt uw belangen gedurende het hele letselschadetraject. De behandelaar heeft ook namens u contact met alle verschillende partijen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek bespreken wij graag met u wat er is gebeurd en wat de schade is. Vervolgens kijken we wat de mogelijkheden en kansen van uw zaak zijn. Belangrijk daarbij is het onderzoeken van de aansprakelijkheid.

Hier uw schade melden

U kunt ook via onderstaande formulier direct uw schade melden bij Hofmans Letselschade.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!