Nader onderzoek gevolgen letsel

Nader onderzoek gevolgen letsel

Op basis van de verzamelde informatie kan worden uitgezocht wat de gevolgen zijn van het letsel voor uw gezondheid en uw dagelijks leven.

Hiervoor kunnen een of meer ‘driegesprekken’ nodig zijn tussen u, uw belangenbehartiger en die van de andere partij. Het is onze ervaring dat het prettig is dit bij u thuis te doen.

Dit deel van het traject is soms langdurig, bijvoorbeeld omdat het moeilijk is om te bepalen wat precies de schade is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het lang duurt voor u genezen bent. Het is dan belangrijk om goed uit te zoeken welke schade u precies lijdt door het ongeluk of de medische fout.

Hofmans Letselschade beschikt over een eigen medisch adviseur. Ook werkt Hofmans Letselschade volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) om het traject zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Medische eindsituatie

Het is bij letsel erg belangrijk te wachten totdat de ‘medische eindsituatie’ bereikt is. Soms wordt een medische expertise gedaan. Een medisch specialist stelt dan vast wat u wel en wat u niet meer kunt.

Gevolgen voor uw werk

Het kan zo zijn dat u uw werk niet meer (helemaal) kunt doen. Om u daarin te helpen kan het verstandig zijn samen te werken met een arbeidsdeskundige om dit te onderzoeken. Indien nodig, kan deze u helpen bij de overgang naar een nieuwe situatie, bijvoorbeeld met het regelen van omscholing of aanpassingen op uw werkplek.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!