Letselschade definitief vaststellen en overeenkomst

Letselschade definitief vaststellen

Als alle medische gevolgen van het letsel duidelijk zijn, overleggen wij met u over de definitieve schadevergoeding. Daarbij worden alle schadeposten besproken.

Schadevergoeding

Soms schakelt Hofmans Letselschade daarvoor een rekenbureau in, bijvoorbeeld om uit te rekenen hoeveel u door het letsel minder verdient en pensioen opbouwt.

Vervolgens dienen wij een vordering in bij de aansprakelijke partij. Soms ontstaat discussie over de hoogte van sommige schadeposten. Hofmans Letselschade streeft daarbij een zo goed mogelijk resultaat na.

Overeenkomst

Als alle partijen het eens zijn, wordt er vaak een vaststellingsovereenkomst opgesteld.

Daarbij kijken we eerst of er een voorbehoud nodig is, bijvoorbeeld omdat die ‘medische eindsituatie’ nog niet is bereikt. Dan heet dat een ‘afwikkeling onder voorbehoud’, waarmee u in de toekomst op de zaak kunt terugkomen.

Zodra de eindovereenkomst door alle partijen is getekend, wordt het schadebedrag door de aansprakelijke partij aan u betaald.

Afronding letselschadetraject

Als alle stappen zijn gezet in het dossier en de schadevergoeding is betaald, dan kan de zaak worden afgesloten. Daarmee is het letselschade-traject formeel gezien afgerond. Zijn er daarna nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen.

Start vandaag nog met het berekenen van uw letselschade via onze simpele formulier.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen