Aansprakelijk stellen

Aansprakelijk stellen

Hofmans Letselschade onderzoekt samen met u wie aansprakelijk is voor uw schade. Zodra dat duidelijk is, stellen we degene die de schade heeft veroorzaakt aansprakelijk. Meestal betekent dat eigenlijk dat we zijn of haar verzekeraar aansprakelijk stellen.

Erkenning aansprakelijkheid

De andere partij kan de aansprakelijkheid afwijzen, gedeeltelijk erkennen of volledig erkennen. Bij afwijzing of gedeeltelijke erkenning gaan wij nader onderzoek doen naar de aansprakelijkheid.

Kosten

Als letsel veroorzaakt is door uw eigen toedoen, dan is er geen andere partij die de schade kan vergoeden. Het kan ook zijn dat u en de andere partij allebei voor een deel aansprakelijk zijn. U krijgt dan dus maar een deel van de schade vergoed. Wij maken dan afspraken met u over de kosten voor onze begeleiding.

De kosten die Hofmans Letselschade maakt, worden verhaald op de aansprakelijke partij. Het eerste gesprek met onze letselschade-expert is altijd gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Wanneer de letselschade buiten uw eigen schuld is ontstaan en/of als er sprake is van aansprakelijkheid van de andere partij, dan komt uw schade in principe voor vergoeding in aanmerking.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!