Voorwaarden

Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV is statutair gevestigd in Amsterdam en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33294784.

Privacy

Hofmans Letselschade gaat zorgvuldig om met alle persoonsgegevens van haar cliënten en tussenpersonen. Hoe we dat doen is opgenomen in de privacyverklaring die u hier vindt.

Privacyverklaring Hofmans Letselschade

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle cliënten van Hofmans Letselschade en de tussenpersonen die cliënten naar Hofmans Letselschade verwijzen.

Om een goede dienstverlening te bieden, is het nodig dat Hofmans Letselschade persoonsgegevens verwerkt. Dit doen wij zorgvuldig, waarbij wij de wettelijke eisen volgen.

1.     Persoonsgegevens die door Hofmans Letselschade gebruikt worden


Van cliënten:

  • Algemene persoonsgegevens als naam, geboortedatum, contactgegevens van cliënten en hun wettelijk vertegenwoordigers.
  • BSN-nummers, wettelijke status.
  • Indien van toepassing gegevens over de wettelijke vertegenwoordiging van de cliënt.

Van tussenpersonen en opdrachtgevers:

  • Algemene persoonsgegevens naam, en contactgegevens, geslacht
  • Verstrekte gebruikersnamen (eventueel wachtwoorden) om toegang te verkrijgen tot de besloten digitale omgevingen.

2.     Doeleinden voor het gebruik van persoonsgegevens en de juridische grondslag daarvoor


Van cliënten:

Persoonsgegevens worden gebruikt om uitvoering te geven aan de taak van Hofmans Letselschade, het behartigen van de belangen van de cliënt in de letselschadezaak. Hofmans Letselschade maakt bij het uitvoeren van haar diensten een cliëntdossier aan om kwaliteit en continuïteit van haar diensten te borgen.

Van tussenpersonen:

Persoonsgegevens van tussenpersonen worden gebruikt voor effectief en doelmatig relatiebeheer. Als dat gewenst is, wordt de tussenpersoon op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de zaak van zijn klant. Deze informatie kunnen wij natuurlijk alleen delen als de cliënt daar toestemming voor geeft.

3.     Bewaartermijn

De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze verzameld zijn. Gegevens worden langer bewaard als daar een wettelijke verplichting bestaat.

4.     Delen van gegevens

Hofmans Letselschade is terughoudend met het delen van de gegevens van cliënten en tussenpersonen.

Het delen van gegevens kan nodig zijn voor het uitvoeren van de diensten of als dit wettelijk verplicht is. Voorbeelden daarvan zijn o.a. het indienen van declaraties. Waar mogelijk gebeurt dit geanonimiseerd.

Als het in het belang van de dienstverlening nuttig is om met iemand anders (bijv. een arts) te overleggen, dan mag de medewerker dat in principe alleen doen als de cliënt daar van tevoren toestemming voor geeft.

5.     Rechten betrokkenen


Inzage recht

Cliënten en tussenpersonen hebben het recht op inzage in de eigen gegevens. Wanneer blijkt dat deze gegevens niet kloppen, dan hebben zij het recht deze gegevens te laten corrigeren of te laten verwijderen. Ook kan verzocht worden de eigen persoonsgegevens over te dragen aan een andere organisatie of om de verwerking van gegevens te beperken.

Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om (volledig) te voldoen aan een verzoek. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de inzage leidt tot een inbreuk op de privacy van anderen, of als Hofmans Letselschade de gegevens nog nodig heeft. In dat geval zal Hofmans Letselschade motiveren waarom er geen (volledig) gehoor gegeven kan worden aan het verzoek.

Recht klacht in te dienen

Hofmans Letselschade behandelt persoonsgegevens zorgvuldig en probeert zich hier ook steeds in te verbeteren. Als u een tip of klacht heeft over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan vragen wij u om dit te melden aan de Functionaris Gegevensbescherming van Hofmans Letselschade. Hij/zij kan uw tip of klacht beoordelen en eventueel verbeteringen aanbrengen. U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6.     Bron van de gegevens

Wij verkrijgen de persoonsgegevens van cliënten en tussenpersonen hetzij van hun zelf, hetzij van derden die betrokken zijn bij het dossier. Daarnaast wordt, gedurende de dienstverlening informatie toegevoegd aan de persoonsgegevens door de medewerkers van Hofmans Letselschade.

7.     Beveiliging

Hofmans Letselschade heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatig gebruik. Als persoonsgegevens (in opdracht van Hofmans Letselschade) door derden worden verwerkt, dan is daar altijd op basis van een verwerkersovereenkomst waarin wordt afgesproken dat persoonsgegevens zorgvuldig en adequaat worden beschermd. De persoonsgegevens kunnen verwerkt worden binnen en buiten Nederland.

8.     Wijzigingen

Hofmans Letselschade behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij bevelen aan om regelmatig deze privacyverklaring te controleren of er aanpassingen hebben plaatsgevonden.

9.     Contactgegevens Functionaris Gegevensbescherming

Hofmans Letselschade heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld die benaderd kan worden voor opmerkingen, vragen en klachten. De Functionaris Gegevensbescherming van Hofmans Letselschade is mr. C.M. (Maarten) de Man van AVG Juristen. De adresgegevens zijn:

Post E-mail
AVG Juristen

t.a.v. F.G. Hofmans Letselschade

Erfstede 4H

3431 KH Nieuwegein

info@avgjuristen.nl

Vragen over deze privacyverklaring kunnen gesteld worden via privacy@hofmansletselschadewerkt.nl

Versie: 1.0, Van Toepassing vanaf: 25 mei 2018

Cookies

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Om u bij het bezoek aan een website van Hofmans Letselschade bv te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Hofmans Letselschade heeft hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Hofmans Letselschade niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

Disclaimer website Hofmans

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. Het doel is om correcte en actuele informatie te verstrekken aan de bezoekers van deze website. Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is.
Er kunnen daarom aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. Tevens aanvaardt Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.
Deze website bevat links naar websites van derden en Hofmans Letselschade is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Copyright

Alle teksten en foto’s zijn beschermd onder het internationale auteursrecht. Het overnemen van informatie van de website van Hofmans Letselschade is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming.

Problemen

Mocht u technische problemen ondervinden tijdens uw bezoek aan onze site, laat ons dit dan weten. Stuur uw suggesties naar info@hofmanshelpt.nl of neem contact met ons op. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.