Tineke Castelijn

“Van zaken waarbij er een lastige schuldvraagdiscussie speelt en het uiteindelijk lukt, word ik blij”.

Wie zit er tegenover mij?

Ik ben Tineke Castelijn en werk al vele jaren bij Hofmans Letselschade. Het is bijzonder meegemaakt te hebben hoe we van een klein kantoortje, met een handvol medewerkers, zijn doorgegroeid naar een super modern letselschadekantoor met een goed werkend team van 25 collega’s.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Tot op de dag van vandaag, ben ik er steeds weer benieuwd naar wat er op mijn pad komt. Leuke reacties van cliënten, een zaak geregeld? Of een interessante nieuwe zaak?

Daarbij is natuurlijk de sfeer van ons kantoor van groot belang, alle collega’s zijn hartelijk en helpen elkaar waar het kan en nodig is.

Welke letselzaak is je het meest bijgebleven?

Van zaken waarbij er een lastige schuldvraagdiscussie speelt en het uiteindelijk lukt, word ik blij.

Ook vind ik het minnelijk overleg tussen verzekeraars en ons kantoor plezierig, vaak kom je er dan toch in het belang van cliënt goed uit en is iedereen tevreden.

Bijvoorbeeld in een zaak waarbij cliënte op vakantie een ongeval met vervelend letsel als gevolg was overkomen door, goed bedoelde, maar verkeerd uitgepakte hulp van een mede-vakantieganger, heeft het minnelijk overleg tot een goede financiële vergoeding geleid, met een fijn gevoel voor cliënte over de regeling en een goed gevoel voor mij over het vak als gevolg.

Tineke Castelijn - Expert personenschade | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

Tineke Castelijn

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen