Richard Corbijn

“Ik hoor een verhaal van een slachtoffer en in gedachten ga ik aan het werk om te verkennen hoe de kansen liggen en waar de schade zit”.

Wie ben ik?

Aangenaam kennis te maken.

Mijn naam is Richard Corbijn, geboren in Den Haag (1961) en inmiddels woonachtig aan de kust in Zeeland. Al vroeg in mijn leven kwam ik persoonlijk in aanraking met ongevallen en letselschade. Mijn interesse was gewekt en vervolgens ben ik gestart bij de bekende verzekeraar met het parapluutje. Ik ben een man van de praktijk, al doende heb ik mij in dit vak ontwikkeld en verder gespecialiseerd. Velen denken dat “verzekeringen” een saaie kantoorbaan is. Integendeel, het is een boeiend en afwisselende baan waarin ik veel mensen van diverse pluimage ontmoet. Het geeft mij veel voldoening als ik in de afhandeling van schade iets voor iemand kan betekenen en het is telkens weer een uitdaging om een letselschade naar tevredenheid af te handelen.

Wat doe ik?

Ik help mensen bij het verhalen van de letselschade na een ongeval. Dat doe ik met enorm veel passie. Ik hoor een verhaal van een slachtoffer en in gedachten ga ik aan het werk om te verkennen hoe de kansen liggen en waar de schade zit. Ik probeer samen met mijn client(e) te zoeken naar oplossingen voor de problemen die zich aandienen en ik geef aan wat de mogelijkheden zijn. Vanzelfsprekend gebeurt dit in een sfeer van wederzijds vertrouwen.

En waar?

Bij Hofmans Letselschade, een kantoor in Amsterdam met medewerkers door het hele land. Het was een heel goede keuze. Er is een prettige informele bedrijfsvoering waarin alle ruimte wordt geboden om mijn persoonlijke kwaliteiten tot uiting te laten komen en nog verder te ontwikkelen. Door gesprekken op kantoor en/of andere contacten leren wij wederzijds van elkaar. De ouderen geven hun ervaring door aan de jongeren en de jongeren houden de ouderen scherp door niet alleen op routine te werken.

Wat is de zaak die mij het meest is bijgebleven?

Zoveel zaken komen bij mij in gedachten op bij deze vraag. Soms kan gewoon een gesprek het slachtoffer weer verder helpen in de verwerking of het vinden van een oplossing als hij/zij vastloopt. Daar ben ik ook voor!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!