mr. Zohre Ahmedie

“Het geeft mij veel voldoening om letselschadeslachtoffers bij te staan en te begeleiden in hun hulpbehoefte, het is dankbaar werk”.

Wie zit er tegenover me?

Mijn naam is Zohre Ahmedie. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en inmiddels ingeschreven als Register Expert Personenschade bij het NIVRE. Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met het onderdeel verkeersrecht en personenschade. Dit boeide mij ontzettend, omdat ik het menselijke aspect tijdens mijn opleiding miste. Het was voor mij toen ook duidelijk welke master ik zou volgen. Tijdens mijn master vond ik het onderdeel medische aansprakelijkheid erg interessant. Mijn masterscriptie heb ik dan ook geschreven over de informatieverstrekking aan slachtoffers van een medische fout. Mijn specialisatie in dit onderwerp kenmerkt mij dan ook binnen ons team. Ik ben letselschade-jurist geworden omdat ik betrokken en daadkrachtig ben en merk dat het mij veel voldoening geeft om letselschadeslachtoffers bij te staan in zo’n ingrijpende periode in hun leven.
Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin en houd ik van reizen, volleyballen, borrelen en uiteten.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan

De combinatie van het juridische en menselijke aspect maken mijn werk leuk. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Denk daarbij aan het juridische aspect, het contact met letselschadeslachtoffers en de verzekeraars, de grenzen van het recht aftasten, creatief en in oplossingen denken en tot slot de onderhandelingen. Een ongeval kan iedereen overkomen. Dit zorgt ervoor dat ik op een dag in contact ben met verschillende mensen. Dit vind ik leuk en uitdagend. Het geeft mij veel voldoening om letselschadeslachtoffers bij te staan en te begeleiden in hun hulpbehoefte, het is dankbaar werk.

Los van het vak inhoudelijk werk is werken bij Hofmans heel erg fijn. Wij zijn een heel hecht team, vaak grappen wij dat wij ‘one big happy family’ zijn en daar zit zeker een kern van waarheid in. Binnen kantoor heerst er een open en huiselijke sfeer. Dit maakt het werken zeer prettig. Vaak krijgen wij van partijen die wij op kantoor ontvangen als terugkoppeling dat de goede sfeer te merken is bij het binnenstappen van ons kantoor, een groter compliment kunnen wij niet krijgen.

Welke letselschadezaak is je het meest bijgebleven

Een verkeersongeval waar een heel lief sterk jongetje van 10 jaar bij was betrokken. Hij had heftig oogletsel opgelopen en werd drie keer geopereerd. Helaas kwam het niet goed met het oog en is er sprake van blijvend oogletsel. Hij en zijn ouders hebben diepe indruk op mij gemaakt. Het hele proces stelde zij zich sterk en krachtig op. Zij accepteerde de situatie zoals hij was, zonder te klagen, wrok of oordeel en probeerden positief te blijven en het beste te maken van de nieuwe situatie. Ik vond het een voorbeeld en een mooie levensles.

mr. Zohre Ahmedie | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

mr. Zohre Ahmedie

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen