mr. Suzanne Kroese

“Ik heb mijn doel bereikt als mijn client de zaak met een gerust hart kan afsluiten.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne Kroese. Na mijn rechtenstudie aan de VU heb ik als letselschadejurist gewerkt bij een rechtsbijstand verzekeraar. In 2000 ben ik begonnen bij Hofmans Letselschade. We werkten toen met een klein team in een gezellig oud pand. Het team is de afgelopen jaren flink uitgebreid en inmiddels werken we alweer 5 jaar in ons mooie kleurrijke “nieuwe” kantoor.

Waarvoor kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Wat mij aanspreekt in dit werk is het menselijke aspect. We zijn niet alleen strikt juridisch bezig maar ook sociaal. De impact van een ongeval voor een slachtoffer is groot. Je moet goed kunnen luisteren. Het is mooi om een vertrouwensband met cliënten op te bouwen en hun belangen te mogen behartigen.
Ik vind het leuk om samen met cliënten en de wederpartij te komen tot een goede oplossing. Ik heb mijn doel bereikt als mijn client de zaak met een gerust hart kan afsluiten.
Verder is het werk afwisselend en is geen zaak hetzelfde. De gevolgen van een ongeval zijn voor elk slachtoffer weer anders.

Wat het werken bij Hofmans natuurlijk ook leuk maakt is dat we een gezellig en hecht team hebben waarin we van elkaar kunnen leren en iedereen bereid is om elkaar te helpen.

Welke letselzaak is je het meest bijgebleven?

De client met een overdosis pech. In mijn eerste jaren bij Hofmans stond ik een jonge scooterbestuurder bij. Hij had binnen 2 jaar buiten zijn schuld 5 ongevallen en liep bij alle ongevallen ook letsel op. De veerkracht die hij liet zien en dat hij niet bij de pakken neer ging zitten was voor mij inspirerend. Ik ben blij dat ik deze jongen in alle zaken heb kunnen helpen.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!