mr. Suzanne Buurkes

“Bij ons kijken we wat voor een cliënt echt belangrijk is. We kijken dus niet alleen naar een geldelijke vergoeding, maar ook naar de werkelijke behoefte van een cliënt”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne Buurkes.

Naast mijn studie Privaatrecht heb ik gewerkt in de advocatuur, op verschillende rechtsgebieden. Daarin miste ik soms het menselijke en sociale aspect. Letselschade heeft mijn interesse gewekt door persoonlijke ervaringen als betrokkene van verkeersongeval met zwaar letsel. Mede hierdoor kan ik mij zeer goed inleven in de problemen en behoeftes van slachtoffers.

Een van mijn krachten is dat ik een doorzetter ben. Verder ben ik nuchter, optimistisch en praktisch ingesteld. Ik sta stil bij de impact van een ongeval op het leven van mijn cliënt. Erkenning en gehoord worden is daarbij een van de belangrijkste dingen.

Als letselschadejurist zet ik mij graag in om de juridische zaken voor slachtoffers te regelen. Op die manier hoop ik zorgen bij slachtoffers weg te kunnen nemen, zodat er ruimte komt voor herstel, en zij weer vertrouwen en zin krijgen in hun toekomst.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Bij ons kijken we wat voor een cliënt echt belangrijk is. We kijken dus niet alleen naar een geldelijke vergoeding, maar ook naar de werkelijke behoefte van een cliënt. Wij zijn een vakkundig team, en blijven lekker gewoon.

Ik werk ook graag bij Hofmans omdat er een erg prettige werksfeer heerst die natuurlijk ook ten goede komt van onze cliënten. Even een collega vragen om advies en tegelijkertijd een gezellig praatje maken kan altijd!

Welke letselschadezaak is je het meest bijgebleven?

Dat kan natuurlijk niet anders zijn dan mijn eigen ervaring. Lange tijd heeft mijn leven “on hold” gestaan, terwijl mijn omgeving juist in een sneltrein leek te zitten. Dat is dan ook gepaard gegaan met veel moeilijke momenten. Door het ongeval heb ik veel over mezelf en mijn krachten geleerd. Met name om toch positief te blijven en overal een leermoment in te zien. Ik hoop dat dan ook over te kunnen brengen op anderen.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!