mr. Pippijn van Broeckhuysen

“Na een ongeval komt er veel op mensen af, ik vind het fijn dat ik een stuk zorg uit handen kan nemen en mensen kan helpen om hun leven weer op de rit te krijgen”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Pippijn van Broeckhuysen. Tijdens het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid mocht ik in 2012 stage komen lopen bij Hofmans letselschade. Ik had destijds nog geen idee wat ik later wilde worden, en zelfs niet of ik niet toch liever een andere studie wilde gaan doen. Tijdens mijn stage werd ik heel erg welkom geheten bij Hofmans en ik viel allereerst voor de gezelligheid binnen het team en de huiselijke sfeer op kantoor. Later, toen ik wat meer verantwoordelijkheden kreeg, kwam ik erachter dat het Letselschade vak heel goed bij mij paste en toen ik na mijn stage een baan bij Hofmans aangeboden kreeg, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.
Ik woon samen met mijn vriend, hond en kat in Amsterdam, naast mijn werk sport ik graag en ik hou veel van reizen.

Waarom kom ik elke dag mijn bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Samen met mijn hondje Aboe kom ik elke dag met veel plezier naar kantoor toe om te werken. Bij ons op kantoor is het altijd gezellig en er hangt een hele ongedwongen sfeer waardoor ik mij er thuis voel.

Ons werk is niet alleen juridisch maar bevat ook een groot maatschappelijk aspect en dat spreekt mij heel erg aan. Geen schadezaak is het zelfde en daardoor is ook geen werkdag het zelfde. De variatie maakt dat het werk nooit verveelt. Na een ongeval komt er veel op mensen af, ik vind het fijn dat ik een stuk zorg uit handen kan nemen en mensen kan helpen om hen leven weer op de rit te krijgen.

Welke letselschadezaak is mij het meest bijgebleven?

Een schadezaak die mij goed is bijgebleven is een schadezaak die ik helemaal in het begin heb behandeld, toen ik net letselschades mocht doen. Een oud echtpaar had een aanrijding op de fiets gehad en mevrouw had vervelend letsel opgelopen. Helaas was de aansprakelijkheid niet direct duidelijk, waardoor het lang duurde voor we een schadevergoeding konden vorderen. Deze schadezaak is mij bijgebleven vanwege het vertrouwen dat deze mensen mij gaven en omdat ik uiteindelijk echt wat voor hen kon betekenen. Ik realiseerde mij door deze zaak dat ik dit werk heel graag wilde doen.

Pippijn van Broeckhuysen | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

mr. Pippijn van Broeckhuysen

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!