mr. Kimberley Hintz

“Het geeft mij energie om slachtoffers bij te staan, hun rechten te kunnen waarborgen en het gehele traject in goede banen te leiden”.

Wie zit er tegenover me?

Mijn naam is Kimberley Hintz. Ik heb rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, mijn masters behaalde ik in Privaat recht en Europees & Internationaal recht. Tijdens mijn studie liep ik stage bij een klein advocatenkantoor waar ik voor het eerst in aanraking kwam met letselschades en waar mijn affiniteit met dit rechtsgebied is ontstaan. Na mijn studie ben ik gaan werken bij DAS rechtsbijstand waar ik in 9 jaar tijd veel slachtoffers heb bijgestaan. Begin 2020 maakte ik de overstap naar Hofmans waar ik wederom met veel plezier mijn cliënten bijsta.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Na een ongeval komt er veel op een slachtoffer af. Het is een zware tijd waarbij veel verschillende partijen in beeld komen. Het geeft mij veel energie om slachtoffers bij te staan, hun rechten te kunnen waarborgen en het gehele traject in goede banen te leiden. Het persoonlijke contact met de cliënten en de diversiteit van het werk spreekt mij erg aan. Ieder mens is anders en daardoor zijn de gevolgen per zaak ook anders, dat blijft uitdagend. Hofmans is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Er is een hecht team met veel contact tussen de collega’s en dat voelt goed.

Welke letselschadezaak is je het meest bijgebleven?

Dat is voor mij niet één specifieke zaak. Wat mij het meest bij blijft is de dankbaarheid van de mensen wanneer je ze door een nare periode begeleid. Het streven naar een rechtvaardige regeling, waar cliënten zich goed bij voelen, is waar ik voor sta.

mr. Kimberley Hintz

mr. Kimberley Hintz

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!