mr. Ilona Gerritsen-Webbers

“Ik streef er altijd naar om de zaak in goed overleg met mijn cliënt en de verzekeraar op een rechtvaardige manier op te lossen.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilona Gerritsen-Webbers. Mijn interesse voor het aansprakelijkheidsrecht werd al vroeg gewekt toen ik op de middelbare school een open dag van de studie Rechten bezocht. Er werd een casus behandeld over een meisje dat de hond van de buurman uitliet. Vervolgens liep de hond iemand omver. Hoe het dan juridisch zat vond ik erg boeiend. Mijn studiekeuze was snel gemaakt.
Na mijn studie ben ik in 2008 uiteindelijk in het aansprakelijkheidsrecht terechtgekomen en gestart als letselschadejurist bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. In 2014 heb ik de stap naar Hofmans gemaakt.

Naast het juridische, spreekt het menselijke en maatschappelijke aspect aan mijn werk mij erg aan. Ik ben empathisch en betrokken en wil echt iets kunnen betekenen voor mijn cliënt. Na een ongeval heb je als slachtoffer al genoeg aan je hoofd. Daarom regel ik de juridische en financiële zaken, zodat mijn client zich op zijn of haar herstel kan richten. Ik streef er altijd naar om de zaak in goed overleg met mijn cliënt en de verzekeraar op een rechtvaardige manier op te lossen.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan

Mijn overstap naar Hofmans voelde meteen goed. Ik had het gevoel dat ik meer kon betekenen voor iemand als ik zou werken bij een kleiner letselschadekantoor. We zijn een hecht team en staan voor elkaar klaar. Ik leer nog steeds elke dag van zowel mijn ervaren als minder ervaren collega’s. Ons kantoor heeft een echt huiskamer gevoel en is erg gezellig en inspirerend om in te werken.

Welke zaak is je het meest bijgebleven?

Niet zozeer een bepaalde zaak, maar de vele diverse mensen die ik heb bijgestaan. Ik vind het leuk om bij mensen thuis op bezoek te gaan. Ik kom bij uiteenlopende mensen en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Daarnaast is geen dag hetzelfde. Dat houdt het interessant en boeiend. De dankbaarheid van mijn cliënten en de gezelligheid van mijn collega’s maakt dat ik mijn werk leuk vind en blijf vinden.

mr. Ilona Gerritsen-Webbers - NIVRE Register-expert personenschade | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

mr. Ilona Gerritsen-Webbers

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen