mr. drs. Andrea Naaijkens-Bakker

“Slachtoffers hebben na een ingrijpende gebeurtenis behoefte aan erkenning van hetgeen hen is overkomen”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Andrea Naaijkens-Bakker. Na het afronden van de Master Orthopedagogiek aan de RUG heb ik de studie Rechten aan de UVA en OU voltooid. De juridische en sociaal-maatschappelijke aspecten vanuit mijn opleidingen vind ik terug in het werk als letselschadejurist bij Hofmans Letselschade. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Hofmans. Hier heb ik het opleidingstraject van licht letsel naar middelzwaar letselzaken doorlopen. Ik behandel voornamelijk zaken met verkeers- en arbeidsongevallen.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Slachtoffers hebben na een ingrijpende gebeurtenis behoefte aan erkenning van hetgeen hen is overkomen. Belangen en behoeftes zijn verschillend en elke letselschadezaak is maatwerk waarin herstel op de voorgrond staat. Ik zie het daarom als mijn taak als belangenbehartiger om te kunnen luisteren naar wat er speelt bij een slachtoffer en problemen te herkennen. Het is dan naast de juridische en financiële taken mijn doel om goed te kijken naar de persoon achter het letsel en samen te werken naar de afronding van een letselzaak waarin deze persoonlijke belangen op de voorgrond staan. Dat elke zaak zo verschillend is en de hulp die je daarbij kan bieden, maakt dat mijn werk uitdagend is en veel voldoening geeft.

Door de diversiteit aan kennis en ervaring en de informele cultuur bij Hofmans kan een slachtoffer met ieder probleem bij ons terecht en wij als belangenbehartigers kunnen onszelf goed kunnen ontwikkelen. Er heerst een gezellige, familiaire sfeer op kantoor waardoor iedereen erg betrokken is met elkaar.

Welke letselschadezaak is je het meest bijgebleven?

Dossiers met jonge cliënten verbazen mij over het algemeen het meest. Ik bewonder hun wilskracht om te herstellen om weer gewoon met alles mee te kunnen doen. Als cliënten met een gerust hart de letselschadezaak achter zich laten dan is de dankbaarheid voor de begeleiding van de zaak hetgeen wat mij het meest bijblijft.

Andrea Bakker - Letselschadejurist 1 | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

mr. drs. Andrea Naaijkens-Bakker

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen