Karin Joosten-den Boer

“Iedere zaak is anders en vraagt om maatwerk”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Joosten. Ik werk al sinds 1998 bij Hofmans Letselschade.
De eerste paar jaar voornamelijk op het secretariaat, echter was de keus om zelf letselschades te behandelen snel gemaakt.
Met de nodige opleidingen en feedback van de collega’s heb ik mij in al die jaren verder kunnen ontwikkelen.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

De verschillende aspecten waar wij dagelijks mee te maken hebben, maakt het werk zo leuk en interessant. Denk aan de eerste contacten met een cliënt, het uitzoeken en onderbouwen van de aansprakelijkheid, het medische traject en overige gevolgen waarmee een slachtoffer zoal te maken krijgt.
Iedere zaak is weer anders en vraagt om een andere benadering.
Daarbij staat het menselijke aspect voorop en geeft het een goed gevoel wanneer mijn cliënt tevreden is over de afwikkeling.

Welke letselzaak is je het meest bijgebleven?

Een zaak van een fitte en bijna pensioengerechtigde dame welke nog zeer actief in het leven stond. De aansprakelijkheid had veel voeten in de aarde, het duurde lang voor dit door de verzekeraar erkend werd. Getuigenverklaringen en het politierapport, wat lang achterwege bleef, gaven uiteindelijk de doorslag.
Deze dame kwam vanwege fiks letsel in een revalidatiecentrum terecht. Dankzij haar doorzettingsvermogen kon zij al vrij snel naar huis. Mede dankzij de nodige aanpassingen pakte zij haar leven ondanks alle klachten en beperkingen weer zelf op. Zij toonde veel wilskracht wat haar uiteindelijk veel heeft opgeleverd.

Karin Joosten - de Boer | Hofmans Letselschade, expert op gebied van letselschade

Karin Joosten-den Boer

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!