Kaoutar Ben Saddik

“Ik luister graag naar cliënten”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kaoutar Ben Saddik. Sinds 2016 ben ik als secretarieel medewerkster bij Hofmans Letselschade aan het werk. Na het afronden van mijn opleidingen heb ik bij verschillende bedrijven deze functie kunnen uitoefenen en ervaringen op doen. Dit heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik luister graag naar cliënten en probeer ze zo goed mogelijk gerust te stellen als dat nodig is. Mijn vaardigheden pas ik bij Hofmans Letselschade met alle plezier toe.

Waarom kom je elke dag je bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Het leukste aan mijn werk is het dagelijkse contact met de cliënten. Elke dag spreek ik zoveel verschillende cliënten met ieder zijn of haar eigen verhaal. Naast het contact met de cliënten, is het contact met mijn collega’s ook heel warm en sterk. Wij zien onszelf niet voor niets als een Hofmans-familie. Daarnaast voer ik veel diverse werkzaamheden uit, waardoor mijn dagen niet op elkaar lijken. Samen met mijn directe collega’s van het secretariaat vormen we een hardwerkend maar ook een hecht team. Hierdoor kom ik elke dag zonder moeite mijn bed uit.

Wat kun je over Hofmans vertellen?

Zoals ik al eerder vermeld heb, zien wij onszelf als een Hofmans-familie. Wij maken veel tijd voor elkaar vrij, luisteren naar elkaar en sparren met elkaar. Dit zorgt ervoor dat iedereen van elkaar leert en dat wij ons blijven verder ontwikkelen. Dit vormt ons uiteindelijk tot een hecht team!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!