Frank Emmerig

“Vier het leven want wij weten als geen ander dat het soms tegen kan zitten”.

Even voorstellen:

Mijn naam is Frank Emmerig, geboren in 1964. Inmiddels behoor ik dus tot de senioren bij Hofmans Letselschade. Vanaf 1984 ben ik werkzaam in de wereld van verzekeren en schade, het is een mooi vak dat zich op professionele wijze (heeft) ontwikkeld. Na eerst een periode namens verzekeraars te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar Hofmans Letselschade. Ik mag hier de rol van manager vervullen. In die rol probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het goed functioneren van het kantoor. Daarnaast behandel ik zelf ook zaken omdat het belangrijk is inhoudelijk bij te blijven en te weten wat er in de markt speelt. O ja en zeker niet onbelangrijk. Gedurende mijn arbeidsleven ben ik tussendoor ook gehuwd, vader geworden van 2 mooie dochters en is het eerste kleinkind geboren.

Het werken bij Hofmans Letselschade is elke dag weer een uitdagend feestje. Ik realiseer mij heel goed dat ons werk bestaat uit het helpen oplossen van problemen die mensen met letselschade soms dagelijks ervaren. Als je betrokken bent geweest bij een ongeval is dat een zeer vervelende ervaring. Als je daarbij blijvende schade oploopt kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Het is dan fijn om te kunnen helpen aan een oplossing waardoor de client weer verder kan met zijn of haar leven. Als hierbij alles is gedaan in het belang van de cliënt kan de vlag uit.

De afgelopen jaren heb ik veel dossiers voorbij zien komen. Vaak worden de cliënten thuis bezocht om kennis te maken en samen op te trekken gedurende de weg van herstel. Het is altijd weer bijzonder om te ervaren hoe veerkrachtig mensen kunnen zijn. Zo heb ik een client bijgestaan met ernstig beenletsel waarbij een fixatiepen na een jaar afbrak en client weer helemaal opnieuw moest beginnen aan zijn revalidatie. Ondertussen hield ik mij bezig met de noodzakelijke voorzieningen om de geplande huwelijksdag door te kunnen laten gaan. En het is client gelukt! Die wilskracht zal mij nog lang bijblijven.

De samenwerking met de collega’s van Hofmans Letselschade is heel plezierig. Samen proberen we elke dag de cliënten goed bij te staan. We hebben ook aandacht voor elkaar en houden regelmatig gezellige bijeenkomsten. Vier het leven want wij weten als geen ander dat het soms tegen kan zitten.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!