Erwin Zimmerman

“Gezien de verscheidenheid aan kennis binnen Hofmans is het een geoliede machine waarbij veel specialistische kennis gebundeld wordt binnen één kantoor”.

Mijn naam is Erwin Zimmerman. Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik in 1990 voor een verzekeraar gaan werken op de Schadeafdeling.
In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar Personenschadebehandelaar. Na het behalen van alle branchediploma’s op dit gebied heb ik lange tijd voor een verzekeraar gewerkt en deed ik naast de afwikkeling van Personenschadezaken de begeleiding en coaching van collega’s.
Sinds januari 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Hofmans Letselschade en werk ik er dagelijks met veel plezier. Met alle bagage die ik door de jaren heen heb verzameld, zet ik mij nu vol in voor cliënten en sta ik ze bij in de nare gevolgen van door hen opgelopen letsel.

Van mijn overstap naar Hofmans Letselschade heb ik geen moment spijt. Het team van Hofmans Letselschade bestaat uit uiteenlopende leeftijdscategorieën, waarbij iedereen kan leren van de kracht van een ander. Gezien de verscheidenheid aan kennis binnen Hofmans is het een geoliede machine waarbij veel specialistische kennis gebundeld wordt binnen één kantoor. Daarnaast is de omgang binnen de organisatie, van directie tot “nieuwkomer” heel bijzonder te noemen, waarbij je op elkaar kunt rekenen.

Ik zou andere zaken tekort doen als ik er eentje als meest bijzondere uit zou pikken. Wat mij het meest bij blijft bij mijn werk bij Hofmans Letselschade is dat je mensen probeert te helpen met de ellende die hen is overkomen. Ze gerust te stellen. Men zich vrij voelt om in alle openheid vragen aan mij te stellen. Waarin we eerlijk en oprecht dingen delen. En bovenal in goede banen probeer te leiden, zodat men krijgt waar men recht op heeft.
Meest bijzonder hierbij is dat mensen soms even geen uitweg meer zien in wat hen overkomen is, maar gaande het traject de draad weer wordt opgepakt, vooruit wordt gekeken en uiteindelijk gewerkt wordt naar een passende oplossing waarin men weer perspectief ziet.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!