Endonita Azizi

“Samen staan wij sterk!”

Wie ben ik?

Mijn naam is Endonita en ik help graag mensen. Voor mij zijn respect en geduld erg belangrijk. Dit pas ik toe in het dagelijkse leven, maar ook in mijn werk. Na mijn mbo-niveau 4 opleiding (juridisch/ administratief medewerker), was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging ben ik aangegaan bij Hofmans Letselschade.

Wat zijn mijn ervaringen als medewerkster van het secretariaat?

Als medewerkster van het secretariaat heb ik verschillende werkzaamheden en deze variëren dagelijks. Elke dag is anders, waardoor het werk leuk en leerzaam blijft. Mijn collega’s van dezelfde afdeling en ikzelf, hebben elke dag onze eigen werkzaamheden en deze verdelen we onder elkaar.

Wij zijn ook de eerste lijn aan de telefoon. Elke eerste contact gaat via ons. Of het nu met een client of met een verzekeraar is. Het telefonische contact is een groot gedeelte van onze werkzaamheden en dat zeg ik, omdat het secretariaat gedurende een hele werkdag telefonisch bereikbaar is. Het kan soms heel simpel zijn, maar het kan ook ingewikkeld zijn.. Elk dossier heeft zijn eigen verhaal en aandacht nodig. Het is ook belangrijk, om niet ‘alles’ persoonlijk op te vatten. Het is niet altijd even makkelijk om iemand goed te woord te staan, maar dat houdt mij wel scherp en geïnteresseerd. Ik wil namelijk graag mensen helpen.

Naast de telefoon die het secretariaat de hele dag door beantwoordt, verrichten wij ook administratieve werkzaamheden met juridische richtlijnen. Wij assisteren de behandelaars van de dossiers door bijvoorbeeld: brieven te maken de post te verwerken (brieven printen en opsturen), betalingen te verwerken, declaraties op te stellen, e-mails verwerken, rapporten opvragen bij verschillende partijen, overige klusjes en nog veel meer. Kortom er is altijd wel iets te doen.

De kracht van Hofmans Letselschade/ ons team?

Uiteindelijk zijn alle afdelingen met elkaar verbonden en zo creëren wij een krachtig team van specialisten. Het secretariaat heeft vaak contact met de directie en de behandelaren. Wij hebben veel onderling contact (live, telefonisch, per mail of videocalls). Daarnaast organiseren wij regelmatig vergaderingen, waar iedereen (indien mogelijk) aanwezig is en inspraak heeft. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme, maar wij zijn allemaal gelijkwaardig en dat levert een prettige werksfeer op. Samen staan wij sterk!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!