Aboe

“Als mascotte van Hofmans behandel ik geen zaken, mijn taak is om het bezoek enthousiast te begroeten en mijn collega’s te laten lachen”.

Wie ben ik?

Mijn naam is Aboe, ik ben een Cairn Terrier en geboren op Valentijnsdag 14-02-2017. Mijn vacht wisselt van kleur, zo ben ik in de zomer vaak blond/rood en in de winter zwart/grijs. Ik ben nogal een wildebras en ga graag op avontuur. Ik hou van spelen met de bal, takken en andere hondjes.

Waarom kom ik elke dag mijn bed uit om bij Hofmans aan de slag te gaan?

Ik kom elke dag met veel plezier mijn bed uit en ik vind het heel erg leuk om naar kantoor te gaan. Vanaf de ingang van het gebouw weet ik precies hoe ik naar de lift moet komen en vanuit de lift weet ik het kantoor ook zo te vinden. Als ik binnen ben krijg ik altijd een koekje en als ik die niet krijg ga ik piepen en blaffen. Na mijn koekje ren ik een rondje om iedereen te laten zien dat ik er ben. Op kantoor heb ik heel veel speelgoed liggen waar ik graag mee rondgooi. Ik krijg ook vaak nieuwe cadeautjes van mijn collega’s zoals nieuw speelgoed of nieuwe botjes, welke ik dan graag door het hele kantoor verstop.

Welke zaak is mij het meest bijgebleven?

Als mascotte van Hofmans behandel ik geen zaken, mijn taak is om het bezoek enthousiast te begroeten en mijn collega’s te laten lachen.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!