Geschiedenis

Geschiedenis

Opgericht door Mr. Daniël J.S. Hofmans in 1997

Mr. Daniël J.S. Hofmans is de oprichter van Hofmans Associates Letselschade Consultancy BV, kort weg Hofmans Letselschade.

Daniël heeft rechten gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij is zeventien jaar Hoofd Rechtshulp van DAS Rechtsbijstand geweest en vervolgens vier jaar directeur van Business and Law, een samenwerkingsverband van advocatenkantoren.

In 1997 heeft Daniël het kantoor Hofmans Letselschade opgericht. De afgelopen jaren zijn inmiddels duizenden cliënten door Hofmans Letselschade geholpen bij het verhalen van hun schade. De wensen van de cliënt stonden daarbij altijd centraal.

Overdracht naar Annemiek van Reenen-ten Kate en Maaike van den Berg in 2017

Op 1 juli 2017 is Daniël Hofmans een nieuw hoofdstuk gestart in de geschiedenis van Hofmans Letselschade. Hij heeft het stokje overgedragen aan twee collega’s: Annemiek van Reenen-ten Kate en Maaike van den Berg. Zij zijn erg trots dat ze het bedrijf dat Daniël Hofmans heeft neergezet mochten voortzetten.

Sinds die tijd is Hofmans Letselschade verder gegroeid en heeft nu nog meer letselschade behandelaars op alle terreinen van de letselschade!

Maar het belangrijkste is dat ook bij hen de wensen van de cliënt centraal staan!

“Onze cliënten waarderen deze aanpak. Dit blijkt wel uit de vele bedankjes en bloemen die wij van cliënten ontvangen, maar dit merken wij ook omdat zij Hofmans Letselschade aanraden aan hun familie en vrienden.”

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!