Cliënten over Hofmans

Door de jaren heeft heeft Hofmans Letselschade talrijke bedankjes gekregen van haar cliënten. Hier een kleine selectie van onze klanttevredenheid.

  Nogmaals super, super bedankt voor alles; vooral namens Fleur!
Wij zijn echt in tijdens niet zo verrassend pro-actief geserviced door iemand; echt ontzettend professioneel!
Wij weten jullie voor een volgende keer zeker te vinden!

  Ik wil je bedanken voor alles wat je de afgelopen drie jaar voor me gedaan hebt. Ik kijg terug op een goede samenwerking.

  Hierbij wil ik u vriendelijk dank zeggen voor uw niet aflatende zorg om de zaak naar behoren af te wikkelen. …. Vooral ook voor het vele geduld dat u in deze zaak moest opbrengen. Ook wij kunnen nu ‘het boek’ sluiten.

  Bij deze wil ik je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben hard bezig met studeren voor de toelatingseisen en zie de mogelijheid om te kunnen gaan studeren voor een goede opleiding dan ook echt als een lot uit de loterij. Nogmaals bedankt voor je hulp, advies, ondersteuning en bijstand.

  Ik wil u heel erg bedanken voor alles wat u voor mij gedaan hebt. Ik had niet durven hopen dat u dit voor mij nog kon regelen.

  Ik ben buitengewoon te spreken over de wijze waarop u deze zaak heeft behandeld. Met name het contact met de klant (ik) was buitengewoon. Ik heb daar binnen mijn afdeling (een juridische afdeling van een overheidsorganisatie) al een enkele keer melding van gemaakt en dit als voorbeeld gesteld. Mijn complimenten.

  Bedankt voor alle inspanningen. Wat heb je het allemaal supersnel afgehandeld. Super!

  Daarnaast wil ik u bedanken voor uw niet aflatende inzet om mijn casus tot een juist en goed einde te brengen. Woorden zijn makkelijk maar toch heb ik het gevoel gehad dat u en de rest van het team een geweldig stukje werk hebben geleverd. Dank jullie wel.

  Ik kan u verzekeren dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat. Ik wil u daarom graag bedanken voor uw inzet. Uw adviezen hebben wij enorm geholpen. De wetenschap dat u voor mijn belangen opkwam, heeft mij de afgelopen maanden rust gegeven. Mocht ik in de toekomst hulp nodig hebben, dan zal ik zeker contact opnemen met uw kantoor. Bedankt voor uw zeer vakbekwame, menselijke ondersteuning.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Kunnen wij u ook helpen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen