Letselschadevergoeding Amsterdam

Letselschadevergoeding Amsterdam

U heeft een ongeluk gehad, bijvoorbeeld op uw werk of in het verkeer in Amsterdam en omgeving. Of u heeft op een andere manier letsel opgelopen. Wanneer dat is gebeurd, geheel of gedeeltelijk buiten uw schuld en iemand anders is aansprakelijk, dan kunnen wij letselschade vergoeding voor u claimen. Afhankelijk van de omvang van de schade en de impact daarvan op u als persoon kunnen die bedragen flink oplopen.

Vergoeding letselschade

Mogelijk kunt u uw werk niet meer volledig doen vanwege het ongeluk of door het letsel dat u is toegebracht. Een letselschadevergoeding helpt u uw leven na het ongeluk weer op orde te krijgen. De letselschade experts van Hofmans Letselschade kunnen u vertellen binnen welke categorie uw letselschade valt. En aan welk bedrag u kunt denken:

Gering letsel € 100,- tot € 2000,-
Licht letsel € 2.000,- tot € 3.500,-
Matig letsel € 3.500,- tot € 9.000,-
Ernstig letsel € 9.000,- tot € 21.000,-
Zwaar letsel € 21.000,- tot € 43.000,-
Zeer zwaar letsel € 43.000,- tot € 76.000,-
Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,- tot € 250.000,-

Bovenstaande bedragen geven een indicatie, maar bieden geen garantie voor de uitkomst van uw unieke zaak.

Experts in schadevergoeding

Hofmans Letselschade is gevestigd in Amsterdam. Het is een laagdrempelige organisatie van juristen en experts, gespecialiseerd in letselschadevergoeding Amsterdam. Alle schade die u heeft opgelopen door letsel buiten uw schuld kunnen onze letselschade-experts verhalen op de aansprakelijke partij. Wij zetten ons voor u in en zorgen ervoor dat u de kosten vergoed krijgt die u heeft opgelopen door toedoen van een ander.

Geen schuld, geen kosten

Bent u gevallen tijdens uw werk in Amsterdam (of de wijde omgeving), bent u aangereden in het verkeer, of heeft u op een andere manier letsel opgelopen? Was dat misschien geheel of deels zonder dat u daar schuld aan had? Dan verhaalt Hofmans Letselschade kosteloos uw schade. Ja, dat leest u goed. Volgens de wet heeft u bij letselschade recht op een letselschade jurist. De kosten worden betaald door de wederpartij. U betaalt uw letselschade expert in Amsterdam dus helemaal niets!

Kosten maken door letsel

Heeft u een ongeluk gehad, of heeft u op een andere manier letsel opgelopen, dan kunt u voor onverwachte kosten komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan extra uitgaven voor een taxi naar het ziekenhuis omdat u niet zelf kunt rijden, of aan extra hulp in de huishouding. U kunt ook inkomsten verliezen, doordat u als ondernemer niet langer in staat bent uw werk te doen als voorheen. Of doordat u uw baan verliest. De persoon of het bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw letsel zal deze schade moeten vergoeden. De letselschade experts van Hofmans Letselschade in Amsterdam helpen u daar kosteloos bij.

Neem contact op met ons

Heeft u letsel opgelopen in Amsterdam of de wijde omgeving? En bent u benieuwd welke letselschadevergoeding u kunt verhalen op een aansprakelijke partij? Neem dan direct contact op met Hofmans Letselschade in Amsterdam.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!