Letselschade in het verkeer

Ontvang schadevergoeding bij letsel na aanrijding

Heeft u een aanrijding gehad? Alle verkeersdeelnemers kunnen betrokken raken bij een ongeval, of u nu een voetganger, fietser of bestuurder van een motorvoertuig bent. Dan kan het zijn dat u letselschade heeft opgelopen, en dat er iemand anders aansprakelijk is. Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Veelvoorkomende letselschade in het verkeer

Er zijn veel verschillende soorten letselschade in het verkeer te benoemen. Veelvoorkomende zijn echter:

  1. Letselschade met de fiets
  2. Letselschade door paaltjes
  3. Letselschade met een scooter
  4. Letselschade met de auto

Voorbeelden van letselschade in het verkeer

Een overstekende voetganger wordt aangereden op een zebrapad door een automobilist die niet oplet, met een hersenschudding en gebroken been als gevolg. Ook in de file kunt u slachtoffer worden van een ongeval, doordat iemand van achteren tegen uw auto aanrijdt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een whiplash oplopen. In beide gevallen is er sprake van letselschade, en is de verkeersfout gemaakt door de andere partij.

Wat is de eerste stap op weg naar een schadevergoeding?

Heeft u letselschade opgelopen, en is uw ongeval veroorzaakt door een ander? Neem dan contact op met Hofmans Letselschade. Wij kunnen namelijk de WA-verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding vorderen. De hoogte van deze vergoeding hangt af van verschillende factoren, zoals uw schadeposten waar u na het ongeval mee te maken heeft gekregen.

Voorbeelden van vergoedingen bij letselschade

Soms zijn er direct na het ongeval veel onkosten. Te denken valt aan de schade aan uw voertuig of kleding, reiskosten, medische kosten of kosten voor het inschakelen van huishoudelijke hulp. Ook zijn er wellicht andere schadeposten die een rol kunnen spelen, zowel direct na het ongeval als in de verdere toekomst. Soms ontstaan er zelfs problemen op het werk. Hofmans houdt met al deze aspecten rekening. Ook regelen wij voorschotten, waarmee u de extra kosten direct kunt betalen.

Hofmans Letselschade helpt u helemaal gratis

Tijdens ons eerste kosteloze gesprek bekijken we of we uw schade kunnen verhalen op de andere partij. Zo ja, dan inventariseren we samen met u de schadeposten en problemen, zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen we bewijsmateriaal. Ons doel is een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. Onze hulp kost u dus helemaal niets. Wie onze hulpverlening dan wel betaalt? De wederpartij. Zodra die heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade.

Onze cliënt Ina ging u voor

Ina liep bij een ongeval met een scooter ernstig beenletsel op en kon haar baan in de verzorging niet meer uitvoeren. Ook thuis waren er problemen bij haar huishoudelijke werk en de verzorging van haar kinderen. Hofmans regelde in overleg met Ina en de WA-verzekeraar, dat zij op kosten van de WA-verzekeraar hulp kon inschakelen voor in huis. Verder werd ze ook geholpen bij het vinden van een andere baan.

Heeft u letselschade? Bel ons vandaag nog.

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval, en bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, of kom gerust langs op ons kantoor. We helpen u graag.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!