Letselschade voor passagiers op de pont

Letselschade voor passagiers op de pont

Op het water, tijdens een overtocht met een veerpont, kunt u als passagier flinke schade oplopen. U komt ten val op de pont, slaat overboord of raakt bekneld tussen de andere passagiers op de veerpont. In een uiterste geval kan er zelfs sprake zijn van dodelijke slachtoffers bij een pont-ongeluk. Hofmans Letselschade staat u daadkrachtig terzijde om te zorgen dat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

Aansprakelijk voor letsel op de veerpont

De vervoersmaatschappij is vrijwel altijd aansprakelijk voor het letsel dat reizigers oplopen op de pont. Als passagier mag u verwachten van de vervoersmaatschappij dat u per veerpont zonder ongelukken of schade aankomt op uw plek van bestemming.

Overmacht

Alleen in het geval er sprake is van overmacht, dan kunnen we de pontmaatschappij niet aansprakelijk stellen voor uw letsel. Dat is wanneer de pontbestuurder het ongeluk onmogelijk had kunnen voorkomen. En dat is maar heel zelden het geval.

Kom in actie bij een ongeluk met de pont

Bent u als passagier betrokken geweest bij een ongeval met een veerpont? En ondervindt u schade door lichamelijk letsel dat u hierbij heeft opgelopen? Bijvoorbeeld doordat u minder of helemaal niet meer kunt werken? Of doordat u hulp moet inhuren om uw huishouden draaiende te houden? Meld zulke schade altijd bij de vervoersmaatschappij, het liefst binnen drie maanden na het incident. Noteer ook namen en contactgegevens van medepassagiers. Dan heeft u getuigen wanneer het er op aan komt.

Letsel door een aanvaring met de pont

Heeft u een ongeluk gehad als watersporter of verantwoordelijke op een schip? En was hierbij ook een pont betrokken? Dan kan dat leiden tot ernstig letsel. Lees hierover meer op letselschade door aanvaring met een pont.

Schadeclaim indienen?

Pont-reizigers die letsel hebben opgelopen bij een ongeluk in of door de veerpont, nemen direct contact op met Hofmans Letselschade. U kunt ook direct uw schade melden bij ons. Wij dienen zonder kosten uw schadeclaim in bij de vervoersmaatschappij. Bel ons direct als u meer informatie wilt over uw kansen en mogelijkheden.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!