Letselschade voor passagiers in de tram

Letselschade voor passagiers in de tram

Tijdens een ritje met de tram raakt deze betrokken bij een ongeluk. Door een botsing met een andere weggebruiker, of een obstakel verspert de rails. Of een defect aan het voertuig zorgt voor een noodstop. Als passagier kunt u daar flinke schade door oplopen. Er kan zelfs sprake zijn van dodelijke slachtoffers. Hofmans Letselschade staat u dan daadkrachtig terzijde om te zorgen dat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

Aansprakelijk voor letsel in de tram

De vervoersmaatschappij is vrijwel altijd aansprakelijk voor het letsel dat reizigers oplopen in de tram. Want u mag als passagier verwachten dat u per tram zonder ongelukken aankomt op de plek van bestemming.

Overmacht

Alleen in het geval er sprake is van overmacht, dan kunnen we de trammaatschappij niet aansprakelijk stellen voor uw letsel. Dat is wanneer de trambestuurder het ongeluk onmogelijk zou kunnen hebben voorkomen. Dat is maar heel zelden het geval.

Kom in actie bij een tramongeluk

Bent u als passagier betrokken geweest bij een ongeval met een tram? En ondervindt u schade door lichamelijk letsel dat u hierbij heeft opgelopen? Meld deze schade altijd bij de vervoersmaatschappij, het liefst binnen drie maanden na het incident. Noteer ook namen en contactgegevens van medepassagiers. Dan heeft u getuigen wanneer het er op aan komt.

Letsel door tramaanrijding

Heeft u een ongeluk gehad als weggebruiker en was hierbij ook een tram betrokken, dan kan dat leiden tot ernstig letsel. Lees hierover meer op letselschade door aanrijding met een tram.

Schadeclaim indienen?

Tramreizigers die letsel hebben opgelopen bij een ongeluk met de tram, nemen direct contact op met Hofmans Letselschade. U kunt ook rechtstreeks uw schade melden bij ons. Wij dienen dan zonder kosten uw schadeclaim in bij de vervoersmaatschappij. Bel ons wanneer u meer informatie wilt over uw kansen en mogelijkheden.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!