Letselschade voor passagiers in de metro

Letselschade voor passagiers in de metro

Bij een ongeval met een metro, kunt u als passagier flinke schade oplopen. U komt ten val in de metro of raakt op een andere manier verwond. In het uiterste geval kan er zelfs sprake zijn van dodelijke slachtoffers bij een metro-ongeluk. Hofmans Letselschade staat u daadkrachtig terzijde om te zorgen dat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

Aansprakelijk voor letsel in de metro

De vervoersmaatschappij is vrijwel altijd aansprakelijk voor het letsel dat reizigers oplopen in de metro. Als passagier mag u verwachten van de vervoersmaatschappij dat u per metro zonder ongelukken of schade aankomt op uw plek van bestemming.

Overmacht

Alleen in het geval er sprake is van overmacht, dan kunnen we de metro maatschappij niet aansprakelijk stellen voor uw letsel. Dat is wanneer de metrobestuurder het ongeluk onmogelijk had kunnen voorkomen. Echter, dat is maar heel zelden het geval.

Kom in actie bij een metro-ongeluk

Bent u als passagier betrokken geweest bij een ongeval met een metro? Ondervindt u schade door lichamelijk letsel dat u hierbij hebt opgelopen? Bijvoorbeeld doordat u minder of helemaal niet meer kunt werken? Of doordat u hulp moet inhuren om uw huishouden draaiende te houden? Meld zulke schade altijd bij de vervoersmaatschappij, het liefst binnen drie maanden na het incident. Noteer ook namen en contactgegevens van medepassagiers. Dan heeft u getuigen wanneer het er op aan komt.

Letsel door metro-aanrijding

Heeft u een ongeluk gehad als medeweggebruiker en was hierbij ook een metro betrokken, dan kan dat leiden tot ernstig letsel. Lees hierover meer op letselschade door aanrijding met een metro.

Schadeclaim indienen?

Metroreizigers die letsel hebben opgelopen bij een ongeluk in of door de metro, nemen direct contact op met Hofmans Letselschade. U kunt ook uw schade vrijblijvend melden. Wij dienen zonder kosten uw schadeclaim in bij de vervoersmaatschappij. Bel ons direct als u meer informatie wilt over uw kansen en mogelijkheden.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!