Letselschade door aanvaring met een pont

Letselschade door aanvaring met een pont

Als watersporter kunt u met uw boot, board of waterscooter in aanvaring komen met een pont. Dat kan voor flinke schade zorgen. Aan uw vaartuig, maar ook fysiek letsel kan het gevolg zijn. Wij adviseren u graag en zijn ter zake kundig wanneer het gaat om letselschade bij een botsing met de veerpont.

Aansprakelijkheid bij pont-botsing

Een veerpont vaart via een vaste route en heeft als beroepsvaartuig vrijwel altijd voorrang op het water. Wanneer u in botsing komt met een pont, zullen we eerst bekijken wie aansprakelijk is voor de aanvaring. Ligt de schuld bij de bestuurder van de veerboot, dan is het goed mogelijk de vervoersmaatschappij aansprakelijk te stellen voor de schade. Hofmans Letselschade zorgt ervoor dat uw belangen voorop staan bij het vaststellen van eventuele letselschade.

Letselschade als pontpassagier

Reist u zelf per veerpont en raakt deze betrokken bij een ongeval? Dan is het mogelijk de pontmaatschappij aansprakelijk te stellen voor letselschade voor passagiers op de pont. Hofmans Letselschade staat u graag kosteloos en vrijblijvend bij het verhalen van uw schade.

Schadeclaim indienen?

Hofmans Letselschade zet alles op alles om de schade die u heeft opgelopen – als direct of indirect gevolg van uw aanvaring met een veerpont – te verhalen op de verantwoordelijke partij. Kunt u uw werk niet langer uitvoeren zoals voor het ongeluk? Heeft u andere verantwoordelijkheden waar u hierdoor niet meer aan toe komt? Of heeft u vragen over uw kansen en mogelijkheden? Neem dan direct contact op met ons. U kunt ook direct uw letselschade melden bij ons.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!