Letselschade door aanrijding met een tram

Letselschade door aanrijding met een tram

In botsing komen met een tram, wanneer u als automobilist, op de fiets, scooter/motor of zelfs als voetganger onderweg bent, dat kan voor flinke schade zorgen. Aan uw voertuig, maar ook fysiek letsel kan het gevolg zijn. Wij adviseren u graag en zijn ter zake kundig wanneer het gaat om letselschade bij een botsing met de tram.

Aansprakelijkheid bij trambotsing

Een tram heeft een bijzondere positie in het verkeer en heeft vrijwel altijd voorrang. Wanneer u als bestuurder van een voertuig in botsing komt met een tram, is het voor de aansprakelijkheid zaak eerst vast te stellen wie schuld had aan de aanrijding. Ligt de schuld bij de bestuurder van de tram, dan is het goed mogelijk de vervoersmaatschappij aansprakelijk te stellen voor de schade.

Voetgangers en fietsers hebben doorgaans recht op schadevergoeding, ook wanneer zij zelf schuldig zijn aan het ongeluk. Hofmans Letselschade zorgt ervoor dat uw belangen voorop staan bij het vaststellen van eventuele letselschade.

Letselschade als trampassagier

Reist u zelf per tram en raakt deze betrokken bij een ongeval? Dan is het mogelijk de trammaatschappij aansprakelijk te stellen voor letselschade voor passagiers in de tram. Hofmans Letselschade staat u graag kosteloos en vrijblijvend bij het verhalen van uw schade.

Schadeclaim indienen?

Hofmans Letselschade zet alles op alles om de schade die u heeft opgelopen – als direct of indirect gevolg van de aanrijding met een tram – te verhalen op de verantwoordelijke partij. Kunt u uw werk niet langer uitvoeren zoals voor het ongeluk? Heeft u andere verantwoordelijkheden waar u hierdoor niet meer aan toe komt? U kunt direct uw schade bij ons melden. Heeft u vragen over uw kansen en mogelijkheden? Neem dan direct contact op met ons.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!