Letselschade door aanrijding met een metro

Letselschade door aanrijding met een metro

Met een metro kunt u mogelijk in botsing komen als medeweggebruiker. De klap kan voor u als automobilist, fietser, voetganger of berijder van een scooter of motor kan voor flinke schade zorgen. Aan uw voertuig, maar ook fysiek letsel kan het gevolg zijn. Wij adviseren u graag en zijn ter zake kundig wanneer het gaat om letselschade bij een botsing met de metro.

Aansprakelijkheid bij metrobotsing

Een metro heeft doorgaans een duidelijk herkenbare route en heeft vrijwel altijd voorrang. Wanneer u als bestuurder van een voertuig of als voetganger in botsing komt met een metro, dan is het voor de aansprakelijkheid zaak eerst vast te stellen wie schuld had aan de aanrijding. Ligt de schuld bij de bestuurder van de metro, dan is het goed mogelijk de vervoersmaatschappij aansprakelijk te stellen voor de schade.

Voetgangers en fietsers hebben doorgaans recht op schadevergoeding, ook wanneer zij zelf schuldig zijn aan het ongeluk. Hofmans Letselschade zorgt ervoor dat uw belangen voorop staan bij het vaststellen van eventuele letselschade.

Letselschade als metropassagier

Reist u zelf per metro en raakt deze betrokken bij een ongeval? Of bent u bijvoorbeeld ten val gekomen in de metro? Dan is het mogelijk de metro maatschappij aansprakelijk te stellen voor letselschade voor passagiers in de metro. Hofmans Letselschade staat u graag kosteloos en vrijblijvend bij en verhaalt uw schade.

Schadeclaim indienen?

Hofmans Letselschade zet alles op alles om de schade die u heeft opgelopen – als direct of indirect gevolg van de aanrijding met een metro – te verhalen op de verantwoordelijke partij. Kunt u uw werk niet langer uitvoeren zoals voor het ongeluk? Heeft u andere verantwoordelijkheden waar u hierdoor niet meer aan toe komt? Of heeft u vragen over uw kansen en mogelijkheden? Neem dan direct contact op met ons.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!