Schade bij overlijden naaste

Schade bij het overlijden van een naaste

Een auto-ongeval kan fataal aflopen of iemand kan door toediening van verkeerde medicijnen overlijden. Is iemand anders verantwoordelijk voor het overlijden? Dan kunnen we de schade op hem of haar verhalen. De schade kan bijvoorbeeld bestaan uit de kosten van de begrafenis of crematie. Werd u als nabestaande financieel onderhouden door de overledene? Dan kunt u daarvoor ook schade vorderen.

Hofmans helpt u gratis bij het realiseren van een schadevergoeding

Een overlijden brengt vaak al genoeg verdriet en beslommeringen met zich mee. Daarom helpen we u graag bij het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke partij. Hofmans Letselschade zal voor u onderzoeken of het overlijden het gevolg is van bijvoorbeeld een medische fout of van een verkeersongeval. Ook rekenen we voor u uit wat de financiële gevolgen zijn van het overlijden. Zo kunnen we de kosten van de begrafenis of de crematie voor u verhalen. In het geval van de 45 -jarige Rinus die overleed als gevolg van een verkeersongeval, heeft Hofmans er voor gezorgd dat zijn twee kinderen konden blijven studeren. In Nederland kennen we geen recht op smartengeld voor nabestaanden.

Heeft u schade bij het overlijden van een naaste? Bel ons vandaag nog.

Bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom gerust langs op ons kantoor. We helpen u graag.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Schade melden

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen