Letselschade vuurwerk

Letselschade vuurwerk

Als mensen denken aan vuurwerk, dan is dat vaak een groot feest met een kleurenpracht en oorverdovende knallen. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Jaarlijks vallen er veel slachtoffers vuurwerk. Dit kan uiteenlopen van een kleine brandwond tot het verliezen van een hand of blindheid. De oorzaak is verschillend: een rotje is bijvoorbeeld te laat weggegooid, of de fles van de vuurpijl valt om waardoor deze recht op u is afgekomen. Maar het kan ook zijn dat een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade door vuurwerk. Zo kan het zijn dat iemand voor de grap een rotje naar u heeft gegooid, of dat het vuurwerk te snel is afgegaan door een fabrieksfout.

Schadevergoeding letselschade vuurwerk

Heeft u verwondingen door vuurwerk opgelopen, en is iemand anders daar aansprakelijk voor? Dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Hoeveel dat is, hangt af van verschillende factoren. Zoals de ernst van de verwondingen, en met welke extra kosten u sindsdien te maken heeft gekregen. Om u wat voorbeelden te geven, hebben we diverse schadeposten voor u op een rijtje gezet. Deze lopen uiteen van medische kosten, tot huishoudelijke hulp en reiskosten. Maar ook kan het zijn dat u door de verwondingen niet meer uw werk kunt doen, en inkomsten misloopt. Hoe u daarvoor een schadevergoeding kunt krijgen? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want dat regelen wij graag voor u. Geheel kosteloos.

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos bij letselschade vuurwerk

Hofmans helpt u bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Daarnaast regelen we voorschotten, zodat u direct de rekeningen kunt betalen. Hoe we dit doen? We zoeken de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Ons doel is een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit onverwachts toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade door vuurwerk opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade vuurwerk

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!