Letselschade rechtshulp

Letselschade rechtshulp

Heeft u letselschade opgelopen, en is iemand anders daar aansprakelijk voor? Dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding. Om deze te realiseren, kunt u het beste onze letselschade rechtshulp inschakelen. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Hoogte schadevergoeding

Hoe hoog die schadevergoeding precies is, hangt af van verschillende factoren. Onder andere hoe ernstig uw letsel is. Zo kan het zijn dat u door hersenletsel een bepaalde periode niet kunt werken, en daardoor inkomsten misloopt. En in het geval van een gebroken been kunt u wellicht niet meer fietsen en autorijden, waardoor u te maken heeft met extra reiskosten. We houden naast het letsel dus ook rekening met allerlei schadeposten waar u zelf misschien niet meteen aan zou denken. Bewaar dus altijd alle bonnen van extra kosten die u door het letsel heeft moeten maken.

Gratis letselschade rechtshulp

Het regelen van een schadevergoeding na letselschade klinkt ingewikkeld, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij helpen u hier namelijk graag bij. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de situatie, en bekijken we uw kansen op een schadevergoeding. Vervolgens zoeken we onder andere de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Dit doen wij helemaal gratis voor u. Zodra de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, vergoedt deze de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit tegen verwachting in toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor letselschade rechtshulp. Of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar. Ook als u twijfelt over of u wel of geen recht heeft op een schadevergoeding, mag u ons altijd bellen via 020 4714004 of een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

Letselschade rechtshulp

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!