Letselschade na verkeersongeval

Letselschade na verkeersongeval

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, dan heeft misschien niet alleen schade aan uw voertuig, maar is er ook sprake van letselschade. Wellicht heeft u een whiplash opgelopen omdat u van achteren bent aangereden. Of een gebroken been doordat u door een scooter bent geschept. Is een andere partij verantwoordelijk voor uw letselschade na het verkeersongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. U denkt misschien: daar komt vast een hele hoop gedoe bij kijken. Gelukkig niet! Hofmans Letselschade helpt u hier graag bij, geheel kosteloos en met succes.

Vergoeding letselschade na verkeersongeval

Door het ongeluk ondervindt u waarschijnlijk meerdere ongemakken. U bent niet alleen geschrokken door de situatie, u heeft ook lichamelijke pijn en wellicht zit u opgezadeld met allerlei onkosten die u voor het ongeval niet had. Het kan namelijk zijn dat u door uw letsel bepaalde dingen niet meer kunt, zoals het huishouden, waardoor u een schoonmaakster in de arm moet nemen. Of u kunt niet meer autorijden met als gevolg extra reiskosten. We hebben verschillende schadeposten voor u op een rijtje gezet, waar u misschien niet meteen aan denkt, maar wel mee te maken heeft. Daarnaast kunt u inkomsten mislopen doordat u voor een bepaalde periode niet kunt werken. Hofmans Letselschade helpt u graag bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Daarbij regelen we ook voorschotten, zodat u direct uw rekeningen kunt betalen en zo niet in de financiële problemen komt.

Hoe werken we bij Hofmans Letselschade?

Tijdens ons eerste gesprek bekijken we of we uw schade kunnen verhalen op de andere partij. Om dit te kunnen doen, zoeken we de aansprakelijkheid uit en we verzamelen bewijsmateriaal. Ons doel is uiteraard een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over torenhoge kosten, we doen dit namelijk helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade na verkeersongeval opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade na verkeersongeval

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!