Letselschade na bedrijfsongeval

Letselschade na bedrijfsongeval

Jaarlijks hebben we veel cliënten met letselschade na bedrijfsongeval. De oorzaken zijn uiteenlopend: van het vallen van een defect verklaarde steiger tot het verliezen van een vinger door een onveilige machine. De gevolgen zijn voor iedereen anders. Waar de een de week erop gelukkig weer kan gaan werken, loopt de ander blijvend rugletsel op waardoor hij of zij het werk niet meer kan uitvoeren. Heeft u letselschade na een bedrijfsongeval, en is uw werkgever hier verantwoordelijk voor? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover. Wij helpen onze cliënten kosteloos en met succes, al meer dan 20 jaar.

Hoogte van de schadevergoeding

U vraagt zich vast af hoe u zo’n schadevergoeding voor elkaar krijgt. Laat dat maar aan ons over. We zoeken uit of uw werkgever aansprakelijk is: heeft hij of zij er alles aan gedaan om het bedrijfsongeval te voorkomen? Voldeden de arbeidsomstandigheden en de gebruikte apparaten bijvoorbeeld aan de veiligheidseisen? En waren de instructies voor het uitvoeren van het werk duidelijk? Naast het uitzoeken van de aansprakelijkheid, bekijken we ook de schadeposten na het ongeval. Te denken valt aan reiskosten, omdat u niet meer kunt fietsen of autorijden. En als u geen huishoudelijke taken meer kunt uitvoeren, zult u ook extra kosten moeten maken om hiervoor hulp in te schakelen. We hebben meerdere schadeposten voor u op een rijtje gezet, waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Al dit soort aspecten nemen we mee om een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren.

Hofmans helpt u kosteloos bij letselschade na bedrijfsongeval

Wanneer we vaststellen dat uw werkgever inderdaad verantwoordelijk is, dan kunnen we hem aansprakelijk stellen. Uiteraard in goed overleg met u. De meeste bedrijven zijn verzekerd voor schade door een bedrijfsongeval. Over onze kosten hoeft u zich trouwens geen zorgen te maken, die worden vergoed door de aansprakelijke partij. In dit geval dus uw werkgever.

Heeft u letselschade na een bedrijfsongeval, en bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Letselschade na bedrijfsongeval

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!