Letselschade na aanrijding

Letselschade na aanrijding

Heeft u letselschade opgelopen na een aanrijding? Wellicht bent u met de auto aangereden, en heeft u een whiplash opgelopen. Of u bent tijdens het oversteken op een zebrapad geschept door een scooter. Heeft u letselschade opgelopen en is de andere partij hier aansprakelijk voor, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Door het letsel kunt u namelijk te maken krijgen met kosten die u eerder niet had. Hierbij kunt u denken aan reiskosten, omdat u niet meer kunt autorijden of fietsen. Of wellicht heeft u hulp in de huishouding nodig, omdat u dit zelf niet meer kunt. Naast het oplopen van extra kosten, kunt u ook inkomsten mislopen als u tijdelijk niet meer kunt werken. Hofmans Letselschade helpt u graag bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Ook regelen we alvast voorschotten, zodat u direct onkosten kunt betalen en zo niet in de financiële problemen komt. We hebben als doel een zo hoog mogelijke vergoeding voor uw letselschade na aanrijding voor u te realiseren.

Hofmans Letselschade helpt kosteloos bij letselschade na aanrijding

Tijdens ons eerste gesprek onderzoeken we of uw letselschade na de aanrijding te verhalen is op de andere partij. We zoeken de aansprakelijkheid uit en verzamelen bewijsmateriaal. Vervolgens verhalen we de schade op de verantwoordelijke partij. Ons doel is een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te realiseren. U hoeft trouwens niet bang te zijn voor torenhoge kosten, we doen dit namelijk geheel gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En zo niet, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade na aanrijding opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade na aanrijding

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!