Letselschade jurist Amsterdam

Letselschade jurist Amsterdam

Woont u in Amsterdam of in de omgeving van de hoofdstad, of werkt u in de regio Amsterdam? Heeft u daarnaast letsel opgelopen, bijvoorbeeld tijdens uw werk of mogelijk in het verkeer? Kunt u daardoor niet meer uw leven leiden zoals u dat gewend was? Dan zoekt u wellicht een letselschade jurist in Amsterdam, die u helpt. De kosten zijn voor de aansprakelijke partij.

Gespecialiseerd in schadevergoeding

Hofmans Letselschade is gevestigd in Amsterdam. Het is een laagdrempelige organisatie van juridische experts. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van de schade die u heeft opgelopen door letsel buiten uw schuld. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat u de kosten vergoed krijgt die u heeft opgelopen door toedoen van een ander.

Te verhalen schade

Wanneer u letsel oploopt, kunt u op verschillende manieren voor extra onverwachte kosten komen te staan. Het kan gaan om extra uitgaven voor bijvoorbeeld taxiritten naar het ziekenhuis omdat u niet zelf kunt rijden. Wellicht heeft u extra hulp nodig in de huishouding. U kunt ook inkomsten verliezen, doordat u als ondernemer niet langer in staat bent uw werk te doen als voorheen. Of doordat u uw baan verliest. De persoon of het bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw letsel zal deze schade moeten vergoeden. De specialisten van Hofmans Letselschade helpen u daar kosteloos bij.

Niet uw schuld, geen kosten

Bent u aangereden door een Amsterdamse tram, bent u van een ondeugdelijke steiger gevallen bij het werk in Amsterdam (of de wijde omgeving) of heeft u op een andere manier letsel opgelopen? Is dat mogelijk geheel of deels buiten uw schuld? Dan verhaalt Hofmans Letselschade uw schade.

Neem contact op

Heeft u letsel opgelopen in Amsterdam of de wijde omgeving? En bent u benieuwd of u uw kosten en misgelopen inkomsten kunt verhalen op een aansprakelijke partij? Neem dan direct contact op met de letselschade juristen van Hofmans Letselschade.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!