Letselschade hersenletsel

Letselschade hersenletsel

Heeft u letselschade door hersenletsel, en is iemand anders daar verantwoordelijk voor? Dan heeft u wellicht recht op schadevergoeding. Het hersenletsel kan namelijk zijn ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk in het verkeer of op het werk, een medische fout of een klap tegen het hoofd. Dit wordt ook wel traumatisch hersenletsel genoemd, ontstaan door een oorzaak buiten het lichaam. Hersenletsel kan financiële gevolgen met zich meebrengen. Niet alleen op korte termijn kunnen de kosten oplopen, ook het mislopen van inkomsten kan een behoorlijke impact op uw leven hebben. Zéker wanneer er sprake is van langdurig herstel. Het is dan ook belangrijk om onze hulp in te schakelen. Wij helpen u graag kosteloos bij het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij.

Wat is de schadevergoeding bij letselschade hersenletsel?

Dit is een veelgestelde vraag. De letselschadevergoeding bij hersenletsel is voor iedere persoon en situatie anders. Het hangt namelijk af van verschillende factoren. Zoals hoeveel inkomsten u misloopt, doordat u een bepaalde periode niet meer kunt werken. Daarnaast zit u wellicht opgescheept met extra kosten. We hebben diverse schadeposten voor u op een rijtje gezet, die behoorlijk kunnen oplopen. Te denken valt aan studievertraging door concentratieproblemen, of reiskosten omdat u niet meer zelf kunt deelnemen aan het verkeer. Een vergoeding kan vaak even op zich laten wachten, daarom regelen wij voorschotten. Daarmee kunt u de onkosten direct betalen, zodat u niet in financiële problemen komt.

Hofmans Letselschade helpt kosteloos

Naast materiële schade, kan er ook sprake zijn van immateriële schade. Hierbij gaat het om het leed dat u is aangedaan, zowel fysiek als psychisch. Ook hiervoor kunnen we een schadevergoeding regelen, in de vorm van smartengeld. En dat regelen we graag voor u, geheel kosteloos. We zoeken de aansprakelijkheid uit, verzamelen bewijsmateriaal en verhalen de schade op de verantwoordelijke partij. Met als doel een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor het hersenletsel voor u te realiseren. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit onverwachts toch niet het geval zijn, ook dan heeft u geen kosten.

Heeft u letselschade bij hersenletsel opgelopen, en is een andere partij hier aansprakelijk voor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hofmans Letselschade helpt haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar.

Letselschade hersenletsel

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!