Letselschade expert

De letstelschade expert

Wanneer u letsel oploopt bij een ongeval is er een grote kans dat u recht heeft op een schadevergoeding. In deze gevallen is de hulp van een onafhankelijke letselschade expert noodzakelijk. U kunt letsel oplopen door een ongeval tijdens werktijd, tijdens het sporten, door dieren of in het verkeer. Deze expert behartigt uw belangen en zorgt ervoor dat de gehele afwikkeling goed en optimaal verloopt.

Hoe werkt de letselschade expert?

Een letselschade expert helpt u met het verhalen van de letselschade. Het is per wet bepaald dat de kosten van het verhalen van de schade (kosten voor rechtsbijstand) voor rekening van de tegenpartij zijn. Als u een letselschade expert inschakelt, dan kost u dat niets. Ook de kosten van deze expert worden op de tegenpartij verhaald.

Na het melden van de letselschade heeft u een vrijblijvend gesprek met onze letselschade expert. Hier wordt goed gekeken naar de oorzaak, wat u precies is overkomen en wat de gevolgen daarvan zijn. Dit doen we aan de hand van verschillende vragen. Met deze gegevens kan worden bepaald wat de te verhalen schade zal zijn, en op welke manier gedaan gaat worden. De expert legt dat allemaal duidelijk uit, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

Hoe werkt het verhalen van de letselschade?

De letselschade expert zal in veel gevallen de letselschade verhalen op de verzekeraar van de tegenpartij. Het komt gelukkig weinig voor dat procederen in de rechtbank nodig is. Indien dit wel noodzakelijk is, dan schakelen wij een letselschade advocaat voor u in. Deze is gemachtigd om te procederen in de rechtbank, waar letselschade experts dat niet mogen.

Zodra de letselschade door de tegenpartij erkend is, kan deze verhaald worden. Hiermee kan de zaak worden afgerond en zult u de vastgestelde schadevergoeding of smartengeld ontvangen.

Meer weten? Maak kennis met onze experts!

Wilt u graag meer weten over uw persoonlijke situatie? Wij stellen graag onze letselschade experts aan u voor. Vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam helpen onze experts u graag verder. Geheel vrijblijvend en kosteloos bekijken we uw persoonlijke situatie, en helpen u verder met al uw vragen.

Neem hier contact met ons op, of chat of bel met ons!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!