Letselschade expert Amsterdam

Letselschade expert Amsterdam

Heeft u een ongeval gehad – bijvoorbeeld op de werkvloer of in het verkeer – en woont of werkt u in de regio Amsterdam? Heeft u hierdoor kosten moeten maken, of loopt u inkomen mis? Neem dan contact op met Hofmans Letselschade, voor uw letselschade expert in Amsterdam.

Experts in schadevergoeding

Hofmans Letselschade is gevestigd in Amsterdam. Het is een laagdrempelige organisatie van juridische experts. Schade die u heeft opgelopen door letsel buiten uw schuld kunnen onze schade-experts verhalen op de aansprakelijke partij. Wij zetten alles op alles. Op die manier zorgen wij ervoor dat u de kosten vergoed krijgt die u heeft opgelopen door toedoen van een ander.

Geen schuld, geen kosten

Bent gevallen tijdens uw werk in Amsterdam (of de wijde omgeving), bent u aangereden in het verkeer, of heeft u op een andere manier letsel opgelopen? Was dat geheel of deels zonder dat u daar schuld aan had? Dan verhaalt Hofmans Letselschade kosteloos uw schade. Ja, dat leest u goed. Bij letselschade heeft u volgens de wet recht op een letselschade jurist. Deze kosten worden vergoed door de aansprakelijke partij.

Schade door letsel

Wanneer u letsel oploopt, kunt u op verschillende manieren voor extra onverwachte kosten komen te staan. Het kan gaan om extra uitgaven voor bijvoorbeeld ritten met de taxi naar het ziekenhuis omdat u niet zelf kunt rijden. Ook kunt u behoefte hebben aan extra hulp in de huishouding. Wanneer u als ondernemer niet langer in staat bent uw werk te doen als voorheen, kunt u uw bron van inkomsten verliezen. U kunt u uw baan kwijtraken. De persoon of het bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw letsel zal deze schade moeten vergoeden. De letselschade experts van Hofmans Letselschade in Amsterdam helpen u daar graag bij.

Neem contact op met ons

Heeft u letsel opgelopen in Amsterdam of de wijde omgeving? En bent u benieuwd of u uw kosten en misgelopen inkomsten kunt verhalen op een aansprakelijke partij? Neem dan direct contact op met een letselschade expert van Hofmans Letselschade.

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!