Letselschade dwarslaesie

Letselschade dwarslaesie

Bent u slachtoffer van een ongeval, en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Als een andere partij hier verantwoordelijk voor is, dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Zeker in het geval van een dwarslaesie kan dit bedrag hoog oplopen. Hofmans Letselschade helpt u graag kosteloos bij het realiseren van een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Schadevergoeding bij letselschade dwarslaesie

Op welk bedrag u recht heeft, hangt af van verschillende factoren. Ten eerste gaat het om de ernst van de dwarslaesie: heeft u een incomplete dwarslaesie opgelopen, met een kans op herstel? Of is er sprake van een complete dwarslaesie, waarbij de zenuwen in het ruggenmerg niet meer te genezen zijn? In beide gevallen is er sprake van diverse schadeposten waar u mee te maken krijgt. Om u een idee te geven, hebben we de meest voorkomende op een rij gezet. Zoals u ziet, kunnen de kosten flink oplopen. Niet alleen aan zorg, maar bijvoorbeeld ook aan aanpassingen aan uw huis, zodat u daar kunt blijven wonen. Naast kosten, loopt u wellicht ook inkomsten mis omdat u (voorlopig) niet meer kunt werken. Om ervoor te zorgen dat u niet in de financiële problemen komt, regelen wij ook voorschotten. Hiermee kunt u direct de extra kosten betalen, die u vóór het ongeval niet had.

Hofmans Letselschade helpt u kosteloos

We bekijken de hele situatie grondig, zodat we een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u kunnen realiseren. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we of we uw dwarslaesie kunnen verhalen op de verantwoordelijke partij. Als dit inderdaad het geval is, dan zoeken we de aansprakelijkheid uit en verzamelen bewijsmateriaal. Dit is namelijk allemaal nodig om alle geleden schade op de verantwoordelijke partij te kunnen verhalen. Misschien denkt u: daar zijn vast torenhoge kosten aan verbonden. Maar dat is niet het geval, onze hulp is namelijk helemaal gratis voor u. Zodra de wederpartij heeft erkend aansprakelijk te zijn voor uw dwarslaesie, vergoedt deze ook de kosten van Hofmans Letselschade. En mocht dit toch niet het geval zijn, geen zorgen, ook dan heeft u geen kosten.

Zo snel mogelijk uw schadevergoeding regelen

Bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw letselschade dwarslaesie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren graag een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u. De juristen van Hofmans Letselschade helpen haar cliënten met succes, al meer dan 20 jaar lang.

Letselschade dwarslaesie

Gratis advies nodig?

020-4714004

Of mogen wij u terug bellen?

Laat uw telefoonnummer achter, u krijgt dan gratis advies van onze letselschade expert.

Hoe werkt het?

1. Letselschade gratis melden
2. Letselschade expert neemt contact op
3. Wij gaan aan de slag
4. Klaar!

Denkt u letselschade te hebben? Wij helpen u graag verder!